Към настоящия момент сертификатите на базата на преболедуване остават. Това

...
Към настоящия момент сертификатите на базата на преболедуване остават. Това
Коментари Харесай

Асена Сербезова: Зелените сертификати за преболедуване остават

Към сегашния миг документите въз основата на преболедуване остават. Това разгласи здравният министър Асена Сербезова в персоналния си профил във Facebook.

" Знам,че се спекулира с доста тематики в нашето общество и не може да се опровергава всичко, което е неправилно интерпретирано (че то време няма да стигне...), само че тематиката за здравето е доста сензитивна и по тази причина желая да внеса това конкретизиране.
Зеленият документ за антитела евентуално ще отпадне, още не е решено
Обсъжда се опцията зеленият документ за съществуване на антитела да отпадне. Още нямаме решение – когато специалистите се съгласят...
Прочети повече
Умолявам, пишещите и изказващите се да си дават сметка, по какъв начин това, което прочетат хората, може да ускори техните опасения и страхове, а това е най-ненужното сега, написа още тя.

Припомняме, че през вчерашния ден в коридорите на Народното събрание здравния министър оповести, че се обмисля зеленият документ за съществуване на антитела да отпадне.

Преди нея и проф. Радка Аргирова, здравният консултант на премиера Кирил Петков, сподели същото – че разрешението да имаш зелен документ поради съществуване на несъмнено количество антитела ще отпадне след време и че се приказва за това.

Към момента зелен документ може да се издаде на всеки, който има над 150 BAU единици антитела против COVID-19.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР