Към настоящия момент няма опасност за населението, тъй като река

...
Към настоящия момент няма опасност за населението, тъй като река
Коментари Харесай

Десислава Танева: Няма опасност за населението, река Тимок е в коритото си

Към сегашния миг няма заплаха за популацията, защото река Тимок е в коритото си. " Напоителни системи " ЕАД правят настояща инспекция по поддръжката на обектите, включваща разчистване и ремонт на дигите и шлюзовете.
Това съобщи министърът на земеделието Десислава Танева в отговор на депутатски въпрос по време на петъчния парламентарен надзор.
 Отмениха бедственото състояние в Брегово Отмениха бедственото състояние в Брегово
Отменено е бедственото състояние в Брегово. Това сподели кметът на общината Милчо Лалов, представен от организация " Фокус ". Той уточни, че нивот...
На територията на община Брегово, Видин са формирани актове за обществена държавна благосъстоятелност с предоствени права на ръководство на Министерството на земеделието на защитна дига на река Дунав в землище село Куделин, река Тимок - дясна защитна дига в землище на Брегово и открит землищен канал в Брегово, вливащ се река Тимок.
Към тях се включва и вътрешната защитна дига в землището на града. Те са предадени за стопанисване и настояща поддръжка на " Напоителни системи " ЕАД.
" През 2019 и 2021 година има направено техническо задание за правенето на план на към този момент посочените обекти, включително и за нова отводнителна система в Брегово. Предстои да бъде оповестена и социална поръчка ", заключи тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР