Към момента ситуацията на ГКПП "Кулата-Промахон" е спокойна след кошмарния

...
Към момента ситуацията на ГКПП "Кулата-Промахон" е спокойна след кошмарния
Коментари Харесай

Обстановката на ГКПП Кулата е спокойна, правят се обаче тестове за COVID-19

Към момента обстановката на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата-Промахон " е спокойна след кошмарния трафик за влизане на гръцка територия през вчерашния ден.

Всички би трябвало да покажат QR кодове от декларациите за допускане в южната ни съседка. Вчера българските управляващи предизвестиха, че има спомагателни медицински екипи, които на случаен принцип ще бъдат направени PCR проби, съобщи бТВ.

Водачите би трябвало да са наясно и с това, че за овакантяване на Гърция няма ограничавания и работят всички гранични пунктове. Влизането обаче става единствено през Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата-Промахон ".

Младен Маринов: Ситуацията на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата " сега е спокойна

Вчера вътрешният министър Младен Маринов изясни, че всеки ден се пращат дежурни екипи по границата, с цел да наблюдават обстановката. Водят се и диалози с гръцките управляващи, с цел да се облекчи прекосяването.

Продължава на собствен ред недоволството от решението на гърците за тази последна мярка единствено Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата-Промахон " да бъде за влизане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР