Към големите награди, осигурени от Шнайдер Електрик България в индустриалния

...
Към големите награди, осигурени от Шнайдер Електрик България в индустриалния
Коментари Харесай

Расте наградният фонд на конкурса Стартирай 4.0

Към огромните награди, обезпечени от Шнайдер Електрик България в индустриалния конкурс се прибавя и спомагателен награден фонд. Коника Минолта България се причисли към уредниците, предоставяйки смарт видеорешението за дейно оползотворяване на наличното индустриално съоръжение посредством термален скрининг. Тази премия ще бъде извоювана от един претендент, който не е отличен с някоя от главните огромни награди. Самите те съставляват архитектура от цифрови приложения за промишлеността на Шнайдер Електрик, която ще бъде предоставена на наградените дружно с цялостната интеграция на плана и нужния хардуер. Целта на конкуренцията е да подкрепи на практика българската индустриална общественост по пътя на цифровата промяна в производството.

На особено на 27 май от 11 часа екипът на Шнайдер Електрик ще показа главните параметри и критерии за оценка в " Стартирай 4.0 ". За първи път ще бъде дадена подробна информация и за архитектурата на огромната премия, която ще бъде извоювана от две предприятия. Тя включва приложенията Machine Advisor, Augmented Operator Advisor и Machine SCADA Expert на Schneider Electric, които ще опростят работните процеси, ще дадат скъпи данни за машините, с които се оперира в производството, и ще подобрят цялостния метод на работа. Към наградния фонд Коника Минолта прибавя своето решение, което както и огромните награди включва хардуера, софтуера и интеграцията. Ще бъде отличен и един участник, избран от вътрешно жури на Коника Минолта. Чрез регистрация за наличие на уебинара на този всеки ще може да разбере детайлности за решенията и по какъв начин те ще оказват помощ на практика на неговата активност.

Кандидатурата за състезанието е оптимално опростена и общоприета за всички участници, а екипът на Шнайдер Електрик дава цялостни съвещания и обезпечава ментори за подготовката й. Право на присъединяване имат всички предприятия, които създават артикули за извънредно ползване на територията на България.

Конкурсът " Стартирай 4.0 " се реализира в партньорство с Професионалната асоциация за роботизация и автоматизация (ПАРА), както и с присъединяване на Либхер Хаусгерете Марица и Монделийз Интернешънъл, показани от Фабриката за шоколадови произведения " Своге ". Партньорите в самодейността към този момент излъчиха членове на журито. В неговия състав влизат: Йонко Чуклев, заместник-председател на УС на Професионалната асоциация по роботика и автоматизация (PARA), инж. Димчо Мусев, основен енергетик и управител " Поддръжка " в Либхер Хаусгерете Марица, инж. Мария Топчийска, шеф на Умната фабрика на Шнайдер Електрик в Пловдив, инж. Кирил Янев, " Надеждност на активите " в Монделийз Интернешънъл, Фабрика за шоколадови произведения " Своге ", както и Стамен Янев, изпълнителен шеф на Българската организация за вложения.

" Участието в уебинара не е изискване за подаване на регистрация в самия конкурс, само че като уредници считаме, че ще е доста потребен за всички претенденти. Такъв конкурс е първи по рода си у нас и сме уверени, че промишлеността има потребност от повече начинания, които подтикват инженерите и техните упоритости ", показват от Шнайдер Електрик.

Пълните условия на състезанието " Стартирай 4.0 " са налични на на Шнайдер Електрик България.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР