Каляри и Торино не излъчиха победител, завършвайки при равенство 1:1

...
Каляри и Торино не излъчиха победител, завършвайки при равенство 1:1
Коментари Харесай

Каляри и Торино не излъчиха победител в Сардиния

Каляри и Торино не излъчиха победител, завършвайки при тъждество 1:1 в финален мач от 16-ия кръг на Серия А. Гостите откриха след автогол на Андреа Карбони през първото полувреме, само че домакините стигнаха до изравнителното попадение при започване на втората част с попадение на Жоао Педро.

Със спечелването на една точка Каляри се приближи до излизане от рисковата зона, изкачвайки се на 18-ата позиция, до момента в който Торино е 13-и с 19 точки.

Двата отбора стартираха дуела в положително движение, само че в първите минути липсваха головите рискове пред една от двете порти.

В 32-ата минута „ биковете “ съумяха да открият резултата. След центриране в наказателното поле Андреа Карбони си означи безразсъден автогол и даде задатък на гостите.

Домакините се активизираха при започване на второто полувреме и това даде резултат. В 53-ата минута Жоао Педро означи доста хубав гол, откакто приключи с ножичен изстрел във вратата на Ваня Милинкович-Савич.

В заключителните минути на дуела Торино имаше две положителни благоприятни условия да стигне до триумфа, само че Марко Пяца и Даниеле Базели не съумяха да намерят задачата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР