Калоян, който спечели хиляди фенки с участието си във Фермата

...
Калоян, който спечели хиляди фенки с участието си във Фермата
Коментари Харесай

Калоян от Фермата крие гадже

Калоян, който завоюва хиляди последователки с присъединяване си във Фермата крие, че има гадже, научи Блиц. Въпреки че на кастинга за присъединяване Калоян бе безапелационен, че няма половинка до себе си, истината се оказа друга.

Момичето до него се появило на фотография в къщата на фермера, където младият мъж живя предходната седмица. След това той грижливо прибрал фотоса още веднъж в куфара си.

Досега Калоян не е споделял за връзката си с останалите, а осведомени допускат, че повода е, че по този начин би натрупал още повече почитателки измежду дамите във фермата, само че и пред екрана.

Още при влизането си в шоуто младежът изясни, че се усеща подготвен за огромната обич, а продуцентите на шоуто даже заложиха на развиването на връзките му с гимнастичката Валерия. Между двамата имало флирт още на кастинга, а Калоян призна, че първоначално се увлякъл по нея.

Танцьорът нашумя в народен ефир около мегапродукцията на бТВ, само че преди този момент беше звезда в интернет, където има над 100 000 почитателите на страниците си. Калоян не страдал от липса на женско внимание, макар че не бил коцкар.

Сега обаче мистериозната му другарка евентуално ще има сериозна конкуренция, защото с изключение на прочут, Калоян към този момент е един от най-сериозните кандидати за премията от 100 000 лв. в края на Фермата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР