Калканджиева ще предпочете пазаруването онлайн. Масата ще бъде подредена професионално.

...
Калканджиева ще предпочете пазаруването онлайн. Масата ще бъде подредена професионално.
Коментари Харесай

Жени Калканджиева Запретва Ръкави В Черешката, Но Вижте Кои Ще Са На Трапезата!

Калканджиева ще избра извършването на покупки онлайн. Масата ще бъде подредена професионално. Менюто на шестата в света ще бъде изчистено. То ще включва салата от спанак със синьо сирене, главно по италианска рецепта и неповторим десерт – плодова крем чорба от ананас.

В понеделник първи ще готви Генчо Генчев. Сценаристът прочут с реклама на кренвирши залага на плътно мъжко меню, написа nova.bg. Той ще подготви салата същински розови домати, моцарела и печени елементарни и люти чушки. Сценаристът залага на предястие от скариди с копър и чесън и семпло, само че доста вкусно главно. За десерт Генчев е избрал подготвен сладолед с ягоди.

Във вторник кулинарните си умения ще покаже моделът Мартина Петрова. Тя ще разбие всички легенди за хубавиците в кухнята. Красавицата от корица на мъжко списание ще накара даже началник Манчев да се възхити на уменията й в кухнята. Изборът на гостите ще е голям. Всеки ще може да избира сред три типа свежи салати и две съществени ястия. Изненадите приготвени от Мартина напряко ще разтопят сърцата на гостите.

В сряда вратите на дома си отваря някогашният вратар на младежкия народен тим по футбол Славчо Тошев. Той ще заложи на калорична домашна кухня.

В четвъртък сме на посетители при Джина Стоева. Никой от гостите на певицата няма да остане гладен и безучастен към ястията й. Джина ще сервира арабска кухня.Очакваме другата седмица, с цел да се насладим на приятната атмосфера в предването, изпълнена с любовна и кулинарна магия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР