Калина Константинова от Продължаваме промяната видя причините за загуба на

...
Калина Константинова от Продължаваме промяната видя причините за загуба на
Коментари Харесай

Калина Константинова за причините защо ПП загуби изборите

Калина Константинова от „ Продължаваме промяната " видя аргументите за загуба на изборите в ниската изборна интензивност и в тактиката, че всички са „ маскари ".

Тази токсична среда беше доста мъчно нашите послания да доближат до хората. Факт е, че явно не сме съумели да създадем тази готовност. Не сме съумели да пробием и задоволително добре да разбираем нещата, за които, зад които стоим. Но желая извънредно доста да благодаря на всички хора, които ни гласоподаваха доверие във вчерашния ден и те ще видят, че ние няма да предадем своите правила и няма да предадем нито едно от обещанията и позициите, които застанахме, сподели тя и добави, че резултатите са положителни, тъй като губят единствено няколко %.

Константинова изясни, че вижда при сегашната обстановка връщане на остарелия модел, против който Политическа партия се е борила.

Ние на компромис с правилата си за това какво ръководство би трябвало да има страната няма да създадем. Ако ние щяхме да създадем коалиция с ГЕРБ, това щеше да се случи предходната година, когато щяхме да имаме прелестна лесна коалиция. Можехме да се разберем единствено с един сътрудник, който е ГЕРБ и да си управляваме умерено 4 години. Ако това беше формата, която ние считаме, че тази страна би трябвало да се ръководи. Всичко, зад което ние седим, е правосъдна промяна, обективен антикорупционен орган и да се преборим с корупцията и неналичието на правдивост в тази страна, изясни още тя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР