Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукМая Манолова ме потриса отвсякъде.

...
Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукМая Манолова ме потриса отвсякъде.
Коментари Харесай

Мая няма стратегия. Тя просто изпитва естествена ненавист към Борисов

 Калина Андролова Снимка: фейсбук

Калина Андролова, фейсбук

Мая Манолова ме потриса отвред. Този нараснал звук на истеричност осакатява всичките й благоприятни условия. Невротизира нацията. Водещите не могат да й зададат въпрос, тъй като тече писклив монолог. Ако някоя групировка желае да влезе в Народното събрание, да вземем за пример като „ Левицата “, би трябвало да забрани участията на Мая в ефир…

Мая да се бори с престъпния контингент и мафията е някакъв нонсенс. Самият звук на Мая, тези писъци, извикват коренно безвластие в аудиторията. Татяна Дончева ми сподели в едно изявление, че това било поради пиара й. Не виждам такова нещо. Мая Манолова е заела някаква странна форма на огромно ядосана жена, което е доста непродуктивно за политик. Трябва да основава по този начин нужното на нацията успокоение, а не да излъчва умствено-словесна кланица.

 ГЕРБ/СДС

Чудя се по кое време на някой ще му уври главата, че водачът би трябвало да основава БЛАГА (спокойна) и БЛАГОРОДНА формула в главите на гласоподавателите, а не стрес, нерви и облици на брадви за кавга. Не знам какъв е персоналния претекст на Мая (пари, власт, отчаяние, любов) да е толкоз високотонална и преживяваща политическата война, само че този непрестанно революционен език е извънредно изтощителен. За всички. Силата на убеждаването не може да минава единствено през възбуждането на яд. Гневът не е устойчива формула за електорално внимание. Но смятам, че Мая няма тактика. Тя просто изпитва естествена злоба към Борисов.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР