Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРСега големият и много УМЕН

...
Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРСега големият и много УМЕН
Коментари Харесай

Искам всички тези умни водещи, дето формират общественото мнение, да отговорят на въпроса, а Кирил Петков справи ли се като премиер?


Калина Андролова, фейсбук
Калина Андролова Снимка: БНР
Сега огромният и доста УМЕН въпрос на водещите е: „ А проф. Габровски ще се оправи ли като министър председател?! “ Аз желая всички тези умни водещи, дето образуват публичното мнение, да отговорят на въпроса, а Кирил Петков оправи ли се като министър председател? И в случай че отговорът им е ДА, да изоставен малките екрани, които населяват, тъй като нелепостта им е рискова за националната сигурност. За шарлатаните от сякаш Харвард съображения нямат, само че за неврохирурга, дето е потрошил десетки години, с цел да се построява – имат значими подозрения, дали ще се оправи. Тъпотата в тази нация е взела връх!

И това би трябвало да стартира да се трансформира. Защото най-драстичният надзор е надзор през посредствеността… Светът се случва и ще се случва от хора, които светят, знаят и могат, и таман по тази причина са отхвърляни. Омразата е ТВОРЧЕСТВОТО на бездарните хора. Те постоянно се групират, с цел да ненавиждат групово и скучно. Не могат даже да ненавиждат забавно. ДРУГИЯТ ВАЖЕН ВЪПРОС е за какво фрагменти на ГЕРБ се връщат във властта от служебния кабинет на Радев?! Извинете, за някаква дискриминация по партийност ли става дума?! Какво значи този въпрос?! Кадрите на ГЕРБ не би трябвало да си намират работа ли занапред нататък?! И най-после, най-върховният по умност въпрос: Има ли съгласие сред ГЕРБ и Радев?! Работят ли дружно? А какъв тъкмо е казусът? Всички здрави сили в страната би трябвало да се обединят против болестта, наречена Политическа партия. Това е активност от доста незабавен порядък. И който има малко мозъчна интензивност и любов към родината, би трябвало да се включи в интервенцията по зачистване на повръщаното от девиантите, в което скоро ще се удавим. Сега ГЕРБ и Радев би трябвало да са дружно. МНОГО ЗАЕДНО! После, в случай че желаят, да се избият между тях.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР