Калин Сърменов е новото попълнение сред звездния каст, което ще

...
Калин Сърменов е новото попълнение сред звездния каст, което ще
Коментари Харесай

Калин Сърменов е топ мафиот в „Полицаите от края на града”

Калин Сърменов е новото попълнение измежду звездния каст, което ще забележим в. Нови премеждия в персонален и професионален проект чакат контрольор Пламенов и екипа му, а опитът му да резервира в загадка от най-близките си своята секретна задача ще докара до поредност комични обстановки – този петък в „ Полицаите от края на града ” от 21.00 ч. по NOVA.
 Пламенов NOVA
Тачо Поляков – Поляка  (Калин Сърменов) е един от най-търсените хора в страната, забъркан в пране на пари, продажба на оръжия, няколко поръчкови убийства и още доста съмнителни покупко-продажби. Полицията го следи отдавна, само че няма доказателства. По стичане на събитията контрольор Пламенов става негов „ другар ” и от Министерството вземат решение да се възползват и да го внедрят като „ къртица ” в строго секретна интервенция. Той ще би трябвало да го играе „ едра риба ” и за задачата се снабдява със скъпа кола, маркови облекла и 60 000 евро джобни. Мечтата му да се храни със  скариди, миди и омари може да се трансформира в действителност, само че на каква цена?
И до момента в който постепенно прониква в сърцето на мафията, Пламен Пламенов е на път да се трансформира в милионер и да обезпечи мечтания живот на фамилията си. Точно когато пиленцето на щастието е готово да кацне на полицейското му рамо, печелейки огромния джакпот от Лотарията,  той не помни да пусне числата. Дамите от семейството обаче са разколебани в неговата версия и Джиджи (Милица Гладнишка) дружно с  Нели (Стефания Колева) приготвя проект - да открият парите и да изобличат Пацо.

Верните бойни приятели на Пацо - Крис и Калата - също го подозират в корист и в опита си да опазят положителното име на своя началник и другар ще забъркат нова комплицирана скица с непредвиден край. Междувременно любовният триъгълник сред Крис, Силвия и Криси става все по-сложен, а  Калата е решен на всичко, с цел да защищити от „ плейбоя ” нежната му щерка, а и самия Пацо.

Взимал ли е подкупи  Пламенов и каква е връзката му с най-големия мафиот и перач на пари в страната? И по какъв начин ще се оправят с следващата невъзможна задача познавач ченгетата от края на града – следва да забележим.

Актуални вести за сериала ще откриете на  на NOVA и на формалната страница на 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР