Калин Иванов пое ръководството на „Сименс Мобилити“ – България, считано

...
Калин Иванов пое ръководството на „Сименс Мобилити“ – България, считано
Коментари Харесай

Отново българин пое ръководството на „Сименс Мобилити“ – България

Калин Иванов пое управлението на „ Сименс Мобилити “ – България, считано от 1 юли, оповестиха от компанията. Той размени на поста дългогодишния началник на бизнес звеното (сега независимо ръководено дружество), което дава отговор за плановете на Siemens в областта на подвижността и превоза в България. Неговият предходник - доктор Михаил Маргаритов, се е отдръпнал в пенсия след над 20-годишна кариера в Siemens.

Калин Иванов е приключил Технически университет – София (Факултет “Автоматика”), след което придобива следдипломна подготовка по мениджмънт и бизнес администрация в Париж, Франция.

Той има над 20 години опит като управител и водач на търговски екипи, през осем от които заема висши управителни позиции в разнообразни компании и браншове на стопанската система. През последните четири години той се занимава с развиване на мениджърски и търговски умения с резултатно-ориентиран коучинг метод. Възпитаник е на Ericson College International. „ За мен опцията да поема управлението на одобрен водач в транспортния бранш като „ Сименс Мобилити “ в България в толкоз значим за сдружението миг е чест, само че и съществено предизвикателство”, споделя Калин Иванов.

През идващите 12 месеца следва завършването на няколко емблематични плана в бранша на подвижността у нас, в това число доставката на метровлакове от серията Inspiro за трета линия на столичното метро, доставката на 10 локомотива Smartron за „ БДЖ - Пътнически превози”, както и пуска на главен сектор от самата метролиния. „ Убеден съм, че с помощта на професионализма на екипа на „ Сименс Мобилити “ в България, на способността на Siemens за създаване и внедряване на нововъведения, както и на поддръжката на задграничните ни сътрудници, ще успеем да помогнем за по-нататъшното модернизиране на транспортната инфраструктура и преносим състав на страната ни “, отбелязва Калин Иванов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР