Календарът на Световния рали шампионат (WRC) за догодина се чака

...
Календарът на Световния рали шампионат (WRC) за догодина се чака
Коментари Харесай

Вижте част от етапите в новото WRC рали

Календарът на Световния рали шампионат (WRC) за следващата година се чака много време от почитателите, само че не предложи кой знае какви изненади. Все отново, завръщането на Мексико и даже на Чили се очакваше, въпреки и не в една година. Саудитска Арабия не съумя да се класира за 2023 година, същото важи и за евентуално забавното макадамова рали в Тенеси, Съединени американски щати.

Но приятната изненада несъмнено ще е новото “Централноевропейско рали ”, център на което ще е Пасау, Германия. Състезанието ще включва прави на територията на три страни: Германия, Чехия и Австрия и ще е напълно. И защото ще се организира в края на октомври, то бъдете сигурни, че ще има дъжд и тиня, което прави стадиите по-интересни и по-трудни. Като основа на новото съревнование ще се употребява класиката “Трите града ” - рали, което от години е част от немския рали шампионат и се радва на сериозна известност измежду почитателите и екипажите.

Предлагаме ви видео от последното издание на рали “Трите града ”, в което могат да се видят част от стадиите и изискванията в тях.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР