“Каквото зависи от нас, ние ще го направим, така че

...
“Каквото зависи от нас, ние ще го направим, така че
Коментари Харесай

Колев: Дай Боже Левски да завърши пролетния полусезон

“Каквото зависи от нас, ние ще го създадем, тъй че Левски да стартира обикновено пролетния полусезон, дай Боже и да го приключи ”, съобщи изпълнителният шеф на Левски Павел Колев в изявление за Дарик радио и dsport във връзка последното развиване на обстановката със притежателя на клуба Васил Божков.

Колев призна, че “сините ” са застрашени от лишаване на три точки от актива им от страна на БФС поради дължима сума към мениджърска организация на стойност 30 хиляди евро. По-рано през днешния ден от БФС потвърдиха за дисциплинарната процедура и прецизираха, че Левски би трябвало да заплати дължимата сума до 5 февруари, с цел да избегне тежкото наказване. “Да, Левски е застрашен с лишаване на три точки, върви една дисциплинарна процедура, която към този момент е задействана от страна на БФС. Става дума за едно обвързване към мениджърска организация, която е посредничила при прехвърлянията на Алфонсо Фигередо и Фелипе Нашименто през 2018. Осъдителната присъда в Спортния трибунал в Лозана е от края на 2018 година, т.е. преди моето идване в клуба. За не изключително високата сума от 30 хиляди евро, 10 хиляди са по единия трансфер, 20 хиляди по другия. Нещата са под надзор, от позиция на това, че аз персонално се колебая Левски да загуби три точки от актива си поради тази сума, защото това би означавало да се хвърли напразно един положен труд от доста хора през първите шест месеца от сезона ”, сподели Колев.

“Левски сега, администрацията на Левски действа обикновено, първият тим се готви в Турция, изигра първата си контрола. Вчера имаше лицензионен семинар. Левски имаше двама представители на този семинар. Запознати сме с условията и продължаваме по проект, приготвяме се за началото на пролетния полусезон. Каквото зависи от нас, ние ще го създадем, тъй че Левски да стартира обикновено пролетния полусезон, дай Боже и да го приключи. Отборът се готви обикновено под управлението на Петър Хубчев, организира добра първа фаза на подготовката, стартира втората “, добави шефът на “сините ”.

“От тази позиция учредения за терзания няма, другото към този момент е въпрос на неща, които не са от моята компетентност. В момента значимо е да бъдат обезпечени финанси, с цел да работи обикновено Левски, ще забележим по какъв начин ще се развият нещата, мъчно е да се предвижда. Ние в администрацията на Левски сме спокойни, опитваме да си вършим работата по допустимо най-хубавия метод, макар събитията. Това не са неща, които зависят от нас “, сподели още Колев. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР