Каквото и да направим, Министерството на вътрешните работи ще бъде

...
Каквото и да направим, Министерството на вътрешните работи ще бъде
Коментари Харесай

Ивайло Иванов: Каквото и да направим, все МВР ще е виновно

Каквото и да създадем, Министерството на вътрешните работи ще бъде отговорно. Министерство на вътрешните работи ще го има, без значение коя е политическата мощ. Минали сме през доста ръководства и постоянно сме били на първа линия, тъй като това ни е главното обвързване.
Това съобщи пред медии основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

Той бе безапелационен - институцията не се е заела да пази политическа партия, а институциите. Повод за думите му е днешният голям полицейски кордон пред постройката на Народното събрание, където се бяха събрали протестиращи. Повод за демонстрацията бе обстоятелството, че в Народно събрание трябваше да бъде изслушан министър председателят Бойко Борисов. Това обаче не се случи поради липса на кворум от страна на ръководещото болшинство.

“Аз към момента не мога да вляза в ролята на политик. Разберете ме, че след 2-3 седмици министър още не мога да давам отговор политически на този въпрос. Знам, че с изключение на групата на ГЕРБ и останалите представители на разнообразни политически сили, в това число и самостоятелни депутати, не са отишли “, разяснява новият министър на вътрешните работи гл. комисар Христо Терзийски, който също не участва в пленарната зала през днешния ден.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР