Какво точно става в Tinder? Дейтинг приложението промени начина, по който

...
Какво точно става в Tinder?
Дейтинг приложението промени начина, по който
Коментари Харесай

Мръсните номера на мъжете в Tinder

Какво тъкмо става в Tinder?

Дейтинг приложението промени метода, по който си намираме сътрудници. И освен това – Тиндър даде началото на нови трендове в връзките ни с мъжете.

Какви са те, четем в новия брой на списание JOY за януари 2018-а.  Ето част от публикацията:

Benching
Идва от британското bench (пейка) и значи да държиш някого на аварийна пейка. В света на приложенията за запознанства, вариантите са доста и са на едно придвижване с палеца разстояние. Така че младежите, които интензивно излизат по срещи, към този момент одобряват за обикновено да имат по доста варианти по едно и също време, класифицирани по най-различни способи.

Има такива, за които в действителност ти пука, такива, с които може би ти се прави просто секс, даже хора, които са ти напряко свръхдосадни, само че ги търпиш, тъй като ползата им ти четка самочувствието.

Ако си излизала няколко пъти с някого, след това ненадейно сте изгубили инерция, само че той продължава горе-долу да те търси, евентуално си „ бенчната ”. Момчето очевидно си е намерило друга, която го вълнува доста повече, само че гледа да те държи в близост, с цел да има варианти.

Хващам-и-пускам
Същото като в спортния лов на риба – хващаш, само че по-късно пуснаш улова назад в морето. Касае хората, които интензивно флиртуват, само че сега, в който им покажат сериозен интерес и вероятно предпочитание за връзка, внезапно изчезват.

Единствената причина тези мъже и дами да стартират някакви връзки е че им е скучно или просто желаят да си напомпат самочувствието.

Ghosting/ Fading
Двата термина са близки по значение, само че единият идва от ghost (призрак, изчезвам като призрак), a другият – от fade (изчезвам постепенно). Става дума за някой, с който сте се сближили или най-малко сте излизали много пъти. След което той изчезва – или ненадейно, или във втория случай последователно разреждайки комуницията от ден на ден и повече, до момента в който един ден дефинитивно спре да те търси.

Това, за жалост, се откри като модерният метод да скъсаш с някого. Тоест, да си тръгнеш от живота му. Но до момента в който при скъсването си казвате очи в очи, че очевидно сред вас няма да се получи, да те ghost-нат значи да останеш без каквото и да е пояснение какво тъкмо се случва в главата на този човек.

Зомби офанзива
Това е повторното завръщане на някой, с който към този момент си излизала и след това се е изпарил без пояснение. Може да са минали месеци, когато той внезапно стартира да лайква всичките ти статуси и фотоси, след което ти драсва някое повърхностно известие: „ Как си, къде се губиш в последно време ” или „ Много сладки фотоси качваш ”…

Честно казано, не се сещаме за по-жалко държание от това на зомбито. Той явно не е имал кой знае какъв интерес към теб, с цел да изчезне един път. Нещо повече – не е показал обикновеното почитание да ти каже в прав текст, че на този стадий връзките ви очевидно няма да се развият.

Но очевидно или му е скучно, или някое друго момиче преди малко го е отрязало. И той е решил, че откакто по този начин и по този начин в никакъв случай не е късал с теб в същинския смисъл, може би по същия метод може да се примъкне назад. И да похаби още от времето и нервите ти. Както споделя Бионсе – to the left, to the left!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР