Какво търсят почитателите на хазартната тръпка в онлайн платформите? Най-вече ...

Какво търсят почитателите на хазартната тръпка в онлайн платформите? Най-вече

Букмейкърът Alphawin вдига хазартното развлечение на максимално ниво

Какво търсят феновете на хазартната тръпка в онлайн платформите? Най-вече печалбата - да, това е очевидният отговор. Посетителите на интернет казиното се надяват шансът да бъде на тяхна страна при игра на ротативки, рулетка или блекджек. Да, само че качеството на самите игри като направа и предлагано преживяване също не е незначителен фактор. Младото потомство залагащи се насочва към букмейкъри като, които оферират с изключение на високи коефициенти, по този начин и повсеместен User Experience (UX). Това значи освен междинната възвръщаемост да демонстрира положителни проценти в интерес на клиента, само че и самото преживяване да си заслужава.

Хазартните игри към този момент наподобяват електронните

Най-актуалната генерация слот машини изумяват със забележителната си визия и изкусен дизайн. Не приказваме за генеричните видео ротативки със общоприетите тематики - кралски особи, съкровища, египетски пирамиди, завършения, плодове и така нататък При модерните 3D игри към този момент става дума освен за разнородни благоприятни условия за експериментиране на шанса, само че и за разрастване на същински подтекст в границите на играта.

С други думи, новите слотове описват и истории, най-често фикции, само че някои от тях и с привкуса на действителни исторически събития. Това дава спомагателна стойност за доста играчи, които не просто убиват времето със залагане, а и държат да си прекарат качествено същото това време във виртуалното пространство. И по тази причина от ден на ден букмейкъри като Alphawin се насочват към игрите, които имат надали не кинематографска стойност.

Това не значи, че тези, които просто обичат да въртят “барабаните” на добре познатите видео слотове с 20 закрепени линии, стоят на по-ниско равнище от новото потомство играчи. За тях просто самото преживяване е геймблинг, а не гейминг, каквато посока поема промишлеността в последните години. Тук няма положителни и неприятни, прави и неверни - пазарът се обогатява, а с него се уголемява и понятието UX в хазартната промишленост.

Какво съставляват 3D ротативките?

Първата асоциация, която ни идва мислено във връзка с тези игри, са филмите от триизмерното кино. Само че тук в действителност тук не ви трябват специфични очила, каквито се раздават за гледане на 3D холивудски блокбъстъри. При ротативките от последната генерация по-скоро приказваме в действителност за разбъркване сред чисто хазартните свойства и визията на най-модерните и високотехнологични електронни игри. По създание правилата на залагане са същите - би трябвало да се подредят идентични знаци в някаква настройка, с цел да донесат печалба или да отворят бонус равнище.

Но методът, по който се случва това, е много по-драматичен и зрелищен. Детайлът на картината, качеството на изображението, звуковите резултати - играчите фактически могат да се почувстват по този начин, като че ли вземат участие в триизмерния филм. Този тип хазарт като цяло е нов за света, като се постанова едвам от няколко години в международен мащаб. Затова и не е изненадващо, че неотдавна стъпи и на наша земя. От букмейкъра Alphawin дадоха обещание топ преживяване на своите консуматори, още преди да получат лиценза си от държавните институции. Истинските играчи знаят, че не е значим единствено резултатът. По-приятно е, когато спечелиш атрактивно. А даже и да губиш, по-добре да губиш красиво.

Източник: dnes.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg