Какво става, ако полицията залови възрастен човек с хляб в

...
Какво става, ако полицията залови възрастен човек с хляб в
Коментари Харесай

Според МВР министъра може и да глобят пенсионер, че си купува хляб след 10:00 часа

Какво става, в случай че полицията залови възрастен човек с самун в 10:30 часа? От официална позиция можем да приемем, че това е нарушаване на, само че имаме други принадлежности – първото нещо ще е устно предизвестие, в случай че не стопира „ това противоправно въздействие ”, може да издадем документално предизвестие и в случай че индивидът е толкоз настойчив и продължава да нарушава разпоредбите, да пристъпим към административна глоба. Мисля, че санкциите са 300 лв.. Това съобщи вътрешният министър Христо Терзийски.
" Няма по какъв начин да се санкции пенсионер, че отишъл да си купи самун ", влезе в несъгласие незабавно министърът, говорейки пред Нова телевизия.
 От 12 до 30 ноември: Спират плановите интервенции, университетите минават онлайн От 12 до 30 ноември: Спират плановите интервенции, университетите минават онлайн
От 12 ноември до 30 ноември, със Заповед № РД-01-651/11.11.2020 година здравният министър вкарва нови противоепидемични ограничения на територия...
Терзийски съобщи, че няма информация да е викана полиция, тъй като хора над 65-години пазарували след 10:00 часа. А от думите му излезе, че защитата на магазина не може да желае персонални карта на клиент т.е. да реши кой на какъв брой години е. " Всеки един шеф на подобен обект би трябвало да сътвори такава организация, че да се съблюдава заповедта на министъра ", сподели Министерство на вътрешните работи министърът.
При предоставяне на образец по какъв начин в някои обитаеми места цялото население горе-долу е над 65 години – т.е. всички от селото ще идат за самун сред 8:00 и 10:00 часа и какво ще стане, отговорът беше, че имало рекомендации да се работи характерно по места. Освен това, от думите на Терзийски излезе, че гледаме и европейски практики, само че той не даде съответни образци в тази тенденция.
Министерство на вътрешните работи министърът изясни и, че помагащите на здравната система служители на реда се провеждат по данни от РЗИ за карантинираните – малко над 54 000 към днешна дата. Нарушаването на карантината е нарушаване по Наказателния кодекс (чл. 355) – по този начин Терзийски изясни за какво имало смисъл от карантинните ограничения, въпреки дейните случаи публично да са повече от карантинираните (над 61 000 дейни случаи). Има 644 осъдени от правосъдната система за нарушение на карантина – санкция и пробация. Мисля, че има 2-3 присъди със затвор.
Що се отнася до сигнала за пловдивската дискотека, подаден от Валери Симеонов, сбито Терзийски съобщи, че имало данни, че служители на реда си нарушили служебните отговорности – импровизирано тъй като видели зам.-кмета на Пловдив Тодор Чонов, който е някогашен шеф на локалната полиция. В началото на идната седмица трябвало да завърши инспекцията.
 Зелените коридори оставят без покупки над 285 000 работещи пенсионери " Зелените коридори " оставят без покупки над 285 000 работещи пенсионери
285 000 работещи пенсионери останаха без опция да си пазарят поради заповедта на здравния министър Костадин Ангелов, с която се...
Още: " "
" "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР