Какво стана след над 4 часа коалиционно събиране - всичко

...
Какво стана след над 4 часа коалиционно събиране - всичко
Коментари Харесай

Бареков за 4-часовото заседание: Борисов да им спре водката! Коалицията остава стаПилна!

Какво стана след над 4 часа съдружно събиране - всичко е тъкмо. Няма разпад, няма оставки, обединението е в съвършения си тип и съществуване.

„ Надяваме се да си вземем поука и да създадем по този начин, че да не се разрешава разтурването на ръководството, което ще докара до вреди. Цената, че продължаваме като коалиция, ще я платим отново ние “, сподели той и съобщи, че сътрудниците избират да продължат мандата.

„ Най-важното беше дали да продължим ръководството или да се разпръснем и да отидем към избори, което значи да се хвърли страната в безпорядък и в неопределеност. Тежко е това, коeто през днешния ден взимаме като решение, не е елементарно, тъй като би трябвало да преодолеем свои вътрешни качества и особености. Аз не желая да влизам в детайлности, вие бяхте очевидци на разменени реплики и нападки. Кое е по-важното да останем ръководството, с цел да не бъде страната в безпорядък или да се разтурим и да не знаем какво следва? Ние взехме решение, че второто е по-вредно за страната ни, за народа ни и цената, която в този момент ще платим за това решение ще я платим отново ние “, съобщи водачът на „ Атака “ и ръководител на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров.

"Почва да ми писва ", бе първият коментар на вицепремиера Валери Симеонов.

"Нямам планове да давам отговор на тенденциозни въпроси. Буквално унищожавате всекидневието на българите с внушенията, че всички са гадове и би трябвало да бъдат изметени ", отсече той вместо да отговори на заложените журналистически въпроси. Безумният му яд бе предизвикан от Илиана Беновска дали патриотите и ГЕРБ са извикали Владислав Горанов, с цел да приказват за пари. "Ако нямате обстоятелства за корупция и подкупи не обвинявайте никого и не манипулирайте. Аз съм застанал тук с името си ", сподели още Симеонов.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов благодари на Обединените патриоти, че са съумели да изговорят тематиките, които са внесли ужас в обединението, и сподели съдружното съглашение, което се извършва.

"Това, което породи проблемите, а точно оставките, не значи, че процедурата е задействана ", съобщи Цветанов и посочи, че няма взето дефинитивно решение във връзка с оставките и не са нарушили съглашението, защото те ще се гласоподават в Народното събрание.

"До дни пък ще се реши дали оставките ще бъдат признати и ще се обсъдят възможни кандидатури ", сподели Цветанов и акцентира, че съдружното съглашение продължава да се следва, а доказателство по тази причина е и наличието на финансовия министър Владислав Горанов, с който са разискали осъществяването на общата управническа стратегия.

Как обаче видя срещата им, евродепутатът Николай Бареков разгласява следният пост във Facebook, вижте в поста му незабавно след срещата, без редакторска интервенция:

"Сервиран е алкохол на съдружния съвет през днешния ден в Министерски съвет. Ако не сте разбрали от ломотенето, Каракачанов щял да стопира Движение за права и свободи. Ха ха ха. Борисов прозорливо и знаково липсва, само че най-малко да им стопира водката в работно време. Че замязяха на политбюро на Комунистическа партия на Съветския съюз. Подалите оставка - остават. Коалицията остава стаПилна. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР