Какво се случва с красивото лице на Жени Калканджиева? Всеки

...
Какво се случва с красивото лице на Жени Калканджиева? Всеки
Коментари Харесай

Не е възможно! Това родната хубавица Евгения Калканджиева ли е? Неузнаваема!

Какво се случва с красивото лице на Жени Калканджиева? Всеки би си задал този въпрос, в случай че попадне на притеснителното фото, на което HotArena се натъкна.

Хубостта на Шестата в света като че ли се е изпарила, а на нейно място са дошли подпухнали формирания и торбички под очите.

На какво тъкмо се дължи посърналият вид на шефката на „ Визаж “ не може да се каже сигурно. От години се мълви из светските среди, че тя обича да си пийва алкохол, а не веднъж е засягана тематиката за афинитета й към забранените вещества.

Тяхната разрушителна композиция е правдоподобна причина за това, което виждаме на фотографията, само че въпреки всичко си остава единствено съмнение, идващо от недоброжелатели. „ Недоспиването до такива резултати води “, разясняват в мрежата. Възможно е Жени да има проблеми, решаването на които е по-важно, в сравнение с да губи време в лутане. А може би пораженията от ЕГН-то да са си споделили думата и най-успешната ни Мис България да отхвърля да се бори с тях…

Всъщност да наподобява постоянно съвършено и непременно – в никакъв случай не е било приоритет на Калканджиева и тя е демонстрирала неведнъж задоволително огромната си храброст – да демонстрира себе си и в най-натуралната светлина. Всички се надяваме още веднъж да я видим свежа и красива, само че в случай че и по този начин се усеща добре, няма потребност да я порицаваме и да й даваме ум.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР