Какво се случи до този час? Заради некачествена хемодиализа, все по-малко

...
Какво се случи до този час?
Заради некачествена хемодиализа, все по-малко
Коментари Харесай

Пари, а не ваучери за храна искат повечето слушатели на Podcast новините

Какво се случи до този час?

Заради некачествена хемодиализа, все по-малко българи остават годни за трансплантация, настояват от Българския пациентски конгрес.

Собственици на нощни заведения в София ще вземат решение по какъв начин да работят от четвъртък, когато влиза в действие заповедта за тяхното затваряне.

Даниил Медведев победи Максим Креси и отива на четвъртфинал на " Australian Open ".

" Ако ще ги удържат от заплатата - не, в случай че са в допълнение над заплатата - да ". Това е един от най-споделяните от вас мнения по днешната ни тематика: " Искате ли 200 лв. от заплатата ви да е във ваучери за храна и битови сметки? " Още от мненията очаквайте в края на подкаст новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Искате ли 200 лева от заплатата ви да е във ваучери за храна и битови сметки? "

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР