Какво са земните знаци? Трите земни знака в астрологията са

...
Какво са земните знаци? Трите земни знака в астрологията са
Коментари Харесай

Какво са земните знаци и кои са те в астрологията?

Какво са земните знаци?

Трите земни знака в астрологията са Телец, Дева и Козирог. Земята е това, върху което строим и където природата процъфтява, което значи, че тези земни детайли са строителите на Зодиака. Те са заземени и връщат хората към тях на здрава основа. Известно е, че земните знаци са прагматични и практични, настоящи като надеждна мощ. 

Черти на земния знак

Земните знаци са продуктивни в областта на действителността. Разбира се, в случай че вградите този детайл коренно, можете да станете жертва на монотонна рутина. Земните знаци са фокусирани върху работата, упорити и не са склонни да поемат огромни опасности. Макар да се отклоняват от тези рискови условия, тяхното целеустремено мислене им пречи да разрешат на някой да разбие рутината. Тъй като са толкоз заземени, земните знаци остават постоянни спрямо въздушните знаци (ефирно мислене и духовност), огнените знаци (освобождение и безпокойство) или водните знаци (емоция, вътрешен глас и непредсказуемост). Земните знаци са надеждни и внимателни, виновни с възприятие за дълг и постоянно са фокусирани върху крайната си цел. Но практическата природа на земните знаци също значи, че Телецът, Девата и Козирогът са склонни да бъдат свързани с материалния свят, алчни и фокусирани върху повърхността. Те също са склонни да бъдат толкоз погълнати от задачите си, че подценяват потребностите и възприятията на другите.

Уникални характерности на зодиакалните земни знаци: Телец, Дева и Козирог

Телец (20 април-20 май)

Символ: Бикът

Планетарният държател: Венера

Модалност: Фиксирана 

Цвят на зареждане: зелен

Основни черти на личността: Въпреки че Телецът е прочут с това, че е твърдоглав, този зодиакален знак също е подозрителен, твърдоглав, толерантен и е удовлетворен от физическите улеснения. 

Силни страни: Творчески, предпочитание за дълготрайни цели, фокус върху постоянен дом и кариера, предан, умел, толерантен

Слабости: Твърдоглав, лаком, прекомерно сериозен, прочувствено затворен, неутолим, раздразним

Най-добри любовни съвместимости: Рак, Дева, Козирог, Риби

Дева (23 август - 22 септември)

Символ: Девствена жена

Планетарният държател: Меркурий
 Как астрологията изяснява Клуб 27? Как астрологията изяснява Клуб 27?
Нали сте чували за Клуб 27? Легендите, които си отиват на тази възраст.  Членството в клуб 27 се трансформира в известна фраза,...

Модалност: Гъвкав

Цвят на зареждането: кафяв

Основни черти на личността: Зодия Дева е добре известна със своя изчерпателен метод към обстановките. Липсва спонтанност, този знак е податлив да подлага на критика, само че все пак се грижи надълбоко за другите.

Силни страни: Скромен, работлив, претенциозен, целеустремен, изчерпателен, предан

Слабости: Силно сериозен, свенлив, под напрежение, прекомерно самостоятелен, взискателен
 Как учи всяка зодия по отношение на астрологията? Как учи всяка зодия по отношение на астрологията?
Лятото е време за отмора, само че напълно скоро на вратата ще почука новата образователна година в учебните заведения и университетите. Нека забележим по какъв начин учи...

Най-добри любовни съвместимости: Телец, Рак, Скорпион, Козирог

Козирог (22 декември - 19 януари)

Символ: Морската коза

Планетарният държател: Сатурн

Модалност: Кардинална
 Какво съставлява Луната в астрологията и какво значи – от Везни до Риби? Какво съставлява Луната в астрологията и какво значи – от Везни до Риби?
Време е да забележим какво значи Луната в астрологията за всички знаци от Везни до Риби.  Лунният знак оказва помощ да оформите всичките си...

Цвят на зареждането: сив

Основни черти на личността: Козирозите са работливи служащи, които са решени да бъдат продуктивни. Въпреки че, могат да бъдат материалисти, те са виновни, потребни и са най-решителният знак на Зодиака.

Силни страни: Амбициозен, постоянен, толерантен, фокусиран, порядъчен, съзнателен

Слаби страни: Контролиращ, незадоволен, равнодушен, припрян, себелюбив

Най-добри любовни съвместимости: Телец, Дева, Скорпион, Риби

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР