Какво работят политиците? у нас решихме да зададем този въпрос

...
Какво работят политиците? у нас решихме да зададем този въпрос
Коментари Харесай

Първокласници отговарят: Какво работят политиците


Какво работят политиците? у нас взехме решение да зададем този въпрос на… група деца. При малчуганите няма задръжки, те постоянно са шокиращо откровени в отговорите си.

Отговорите, които ни дадоха и в този момент, бяха точно такива.

Екип на bTV бе на посетители в с класен началник Нели Петрова. Жадните за познания почтени детски души не се стъписаха, когато седнахме на чина до тях. И ги попитахме: знаят ли с какво се занимават политиците освен в България, а и по света?

Оказва се, че те избавят света,, учат жителите кои закони би трябвало да се съблюдават. Някои от тях се грижат за въздух без тютюнев пушек , а имаше и отговор, съгласно който на политиците им споделят какво да вършат.



И по този начин, даваме думата на първолаците от 125 СУ „ Проф. Боян Пенев “. Чуйте ги, усмихнете се с тях и се замислете над думите им. В тях сигурно може би ще откриете истина. А ние ви обещаваме в идващите дни още няколко видео порции с още по-вълнуващи и трогателни отговори от тези момчета и девойки.

Ходили ли са политиците на учебно заведение? Били ли са отличници? Имат ли политиците работно време? Работят ли политиците нощем, или го вършат единствено през деня?

И още:

Какво биха създали децата, в случай че са на мястото на политиците и министър-председателя, въпреки и за един ден? А какво биха им поискали? Бъдете с нас на , с цел да ви дават отговор децата от 1 " Г " клас.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ...
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР