Какво правите, когато закъснявате за работа? Най-вероятно започвате нервно да

...
Какво правите, когато закъснявате за работа? Най-вероятно започвате нервно да
Коментари Харесай

Скалата изкърти портата си, бързал за снимки - slava.bg

Какво вършиме, когато закъснявате за работа? Най-вероятно стартирате нервно да се обличате, гледате с какъв превоз най-бързо ще стигнете или пък се обаждате на шефа си, с цел да го уведомите, че ще отидете по-късно и го уверявате, че това повече няма да се повтори.

Е, Дуейн Джонсън – Скалата има различен метод в такива случаи. Актьорът и някогашен кечист призна пред почитателите си, че е изкъртил личната си врата от пантите, с цел да стигне по-бързо до работа. Звездата качи фотография в обществените мрежи, на която се вижда по какъв начин голямото парче желязо към този момент не е на мястото си, а лежи на моравата до къщата.

„ Не се гордея с постъпката си, само че човек би трябвало да работи “, написа Джонсън. Той добави, че е имал проблеми с електрозахранването поради сериозна стихия, което е попречило и отварянето на портата по естествен метод. Актьорът е опитал всички вероятни разновидности, с които да преодолее казуса, само че не постигнал стремежи резултат.

След това се обадил на техници, които обаче щели да дойдат след 45 минути – време, което той нямал. „ Знаех, че ме чака голям екип, с който би трябвало да работя. Направих това, което беше нужно “. Скалата е бутал, дърпал и клатил портата до момента в който тя не се откачила изцяло от пантите. Когато техниците пристигнали, са били посрещнати от хората от охранителния екип на звездата, които са обяснили какво се е случило.

Джонсън показа и, в което се виждат последствията от неговите дейности. Преди да благодари на техниците за добре свършената работа, звездата съобщи, че идващият път най-вероятно ще прескочи оградата и ще се обади на такси. „ Всъщност, няма. Няма да е толкоз занимателно “, пошегува се той.

Публикацията събра хиляди лайкове и мнения, а Райън Рейнолдс незабавно употребява мотива, с цел да се пошегува със своя сътрудник. „ Портата се отваря НА ДРУГАТА СТРАНА “, написа брачният партньор на Блейк Лайвли. Двамата артисти сега работят дружно по плана „ Red Notice “, който се финансира от платформата Netflix. Джонсън се върна на снимачната площадка, откакто няколко седмици беше подложен под карантина поради позитивен тест за COVID-19.

Рейнолдс пък неотдавна показа фотография, на която се вижда по какъв начин му се прави тест за новия ковид преди да се върне на работа. „ Тестът е бърз и елементарен. Докторът вкарва клечката толкоз дълбоко в носа ти, че стига до най-съкровените ти мемоари “, написа артистът.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР