Какво правихте в кръчмата? - пита настоятелно Ива Николова Бойко

...
Какво правихте в кръчмата? - пита настоятелно Ива Николова Бойко
Коментари Харесай

Журналистът Ивелин Николов иронично: Какво да е правил Бойко Рашков в кръчмата? Не е ли очевидно, че е играл шах

" Какво правихте в кръчмата? - пита настоятелно Ива Николова Бойко Рашков. Е не е ли явно от видеото, че до момента е играл шах? Какво друго може да е правил?! " Това разяснява иронично журналистът Ивелин Николов във връзка днешната изцепка на вътрешния министър Бойко Рашков, който бе изловен от екип на ПИК да разпива в механа.


свързани новини16395преди 47 минути35574преди 1 часа
Когато схваща, че ще бъде хванат по " бели гащи " в работно време, Рашков се омита с галактическа скорост от ресторанта.

Журналистката от ПИК Ива Николова го пресреща на входа на заведението и го пита какво прави там в работно време и за какво е в явно несъответстващо положение. Рашков, клатушкайки се и въоръжен с жълта торбичка в ръка, я избутва и се мята в държавния си мерцедес, без да обели дума.

Сътрапезниците му, виждайки камерата на ПИК, замръзват по местата си. Недружелюбният им коментар е, че те не са обядвали с Рашков. Което е явна неистина.

Всеки политик с такава торбичка е шукаритетен. Побира в нея най-важното. Бутилка водка, малко пури от митницата, шпек колбас и съветска салата за мезе. После става и за повръщане, разяснява Бареков, който загатна и за друга торбичка, дадена на президентския консултант Пламен Узунов, за което ПИК заяви преди време.
свързани новини38881преди 2 часа

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР