Какво прави с жертвата убиеца определя по какъв начин той

...
Какво прави с жертвата убиеца определя по какъв начин той
Коментари Харесай

Марковски Изригна Без Захаросване: България От Страна На Розите Е Станала Страна На Вампирите!

„ Какво прави с жертвата килъра дефинира по какъв метод той мисли за човешкия живот ”, уточни Марковски.

Адвокатът предвижда, че Мартин Трифонов, който изнасили и умъртви 7-годишната Кристин от сливенското село Сотиря, ще получи присъда от 30 години затвор и, че ще има опция да желае опрощение от президента

След като Мартин Трифонов направи в правосъдната зала самопризнания, съдът ще размени доживотната присъда с отнемане от независимост. Такъв е законът. Вероятно той ще получи присъда от 30 години затвор. Трябва да има смяна в закона и доживотният затвор да не може да се заменя. Той ще си живее в пандиза и в миналото ще излезе, а Кристин в никакъв случай няма да бъде първокласничка “, разяснява Марковски.

По отношение на убийството на 7-годишното момиченвце, юрист Марковски разясни, че „ тук става въпрос за подмяна на доживотна присъда с отнемане от независимост ”.

Той акцентира, че законът задължава съдът да направи тази подмяна в случай че килърът е признал закононарушението си.

Марковски даде образец с известния сериен палач Недялко Димитров – Момата, който приживе признава, че е направил убийствата, тъй като решил, че ще лежи единствено 15 години в пандиза за тях.

„ Законът не е единствено европейски принцип. Трябва да се съобразяваме с цивилизацията, с човещината, само че когато става въпрос за закон, за обещано място, за даден интервал, за хора – несъмнено те са по-малко от 0,01%, които могат да съсипят, да погасят живота на едно благо детенце, ” те заслужават доживотни присъди, счита Марковски.

Той акцентира, че доживотната присъда е по-тежка глоба от смъртното наказване, тъй като съставлява „ изключително непосилен метод на отнемане от живот ”. Марковски уточни, че сега в България към 60 души излежават доживотни присъди.

По думите на юриста в пандизите от време на време се събират по три генерации убийци – дядо, татко и внук.

Той разяснява и другото тежко закононарушение, което потресе България, а точно мистериозната гибел на двама души, чиито остатъци бяха открити край Негован.

„ Двойното убийството край Негован е зверско. Какво прави с жертвата килърът, дефинира по какъв метод мисли той за човешкия живот ”, сподели още юрист Марковски.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР