Какво прави актьорът Михаил Билалов в „Стани богат“? Въпросът не

...
Какво прави актьорът Михаил Билалов в „Стани богат“? Въпросът не
Коментари Харесай

Защо продуцентите измъчват Михаил Билалов и зрителите на „Стани богат”? 


Какво прави артистът Михаил Билалов в „Стани богат“? Въпросът не е риторичен, в отговора му се крие стремглавото замиране на игра, която беше обичана на стотици хиляди българи. Никога няма да не помни с какво неспокойствие чаках всяко издание, когато водещ беше Ники Кънчев. Блестящото му възприятие за комизъм, подигравка и самоирония, умеенето му да поддържа връзка с участниците правеха 90% от играта. И, хоп продуцентите взеха решение да го сменят с Михаил Билалов. Добър артист, направил мощна роля в сериала „Под прикритие“, Билалов поставя неимоверни старания, с цел да покаже, че в „Стани богат“ му е скучно, като че ли някой принудително го е принудил да е водещ.

Защо се получи този дисонанс? Отговорът е елементарен – Билалов е артист, до момента в който ролята на водещ изисква други качества. Търпение, емпатия, богата обща просвета, възприятие за комизъм – това притежаваше Ники Кънчев, до момента в който на артистичния Билалов те му убягват. Той постоянно нервничи, подсказва на по-красивите участнички, липсва му хладната безпристрастност на Кънчев, съчетана с умеенето да основава напрежение по време на играта. Билалов е емоционален, Ники Кънчев беше обмислен – промени се духа на „Стани богат“, изчезна очарованието на играта.

За това виновност има освен Билалов, само че и продуцентите, които са го избрали за водещ. Не стига, че по целия свят играта дава 1 милион, а в България единствено 100 000, само че и въпросите станаха пъклен сложни за участниците. Въпрос за 1500 лева е толкоз безизходен, че умерено може да е за 10 000 лева – даже в Испания се изумиха от някаква формула, заложена за дребна сума.

Със „Стани богат“ се случи това, което се случва с продълженията на сполучливите холивудски филми. Първият филм е прекрасен, втората част е междинна красота, третата към този момент не става за гледане. Най-удачно ще бъде откакто обиколи всички национални медии играта да бъде спряна. Ще си отдъхнат феновете, камък ще падне от сърцето и на Михаил Билалов, който ще направи нова, запаметяваща се роля, вместо да се мъчи от другата страна на стола на благосъстоянието.

Иво Югов

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР