Какво подсказват жестовете в политиката отвъд думите? Най-важните събития през

...
Какво подсказват жестовете в политиката отвъд думите? Най-важните събития през
Коментари Харесай

Събитията през месеца: Какво говорят жестовете на политиците?

Какво подсказват жестовете в политиката оттатък думите? Най-важните събития през месеца разяснява престъпният психолог Росен Йорданов.

Сред тях е и карцерът на хипотетичния причинител на хакерската офанзива против Национална агенция за приходите – 20-годишният Кристиян Бойков.

В „ Тази сутрин” по bTV работодателите на младия мъж и юристът му опазиха Бойков и отхвърлиха изказванията на прокуратурата, че точно той стои зад теча на данни.
Адвокат на обвинявания хакер: Цяла нощ са го карали да признае за офанзивата против Национална агенция за приходите Според работодателя на Кристиян Бойков става дума за набеждаване
„ Това са хора, които би трябвало да приказват с обстоятелства. Обърнете внимание, че те не приказват с обстоятелства – те не приказват с съответни ИТ понятия, образци, които да потвърдят, че това, което се твърди от прокуратурата, не е правилно. Те по-скоро играят ролята на криминалисти”, разяснява Йорданов.

По думите му работодателите на Кристиян са по-скоро загрижени за репутацията на компанията и несъмнено не са сигурни в това, което настояват.

Срещата за почтен футбол

В началото на юли се организира и среща на футболните босове с премиера Бойко Борисов. Срещата беше детайлно следена от анализатори.

„ Поведението на представителя на „ Лудогорец” е прекомерно суховато и е делово комуникиране с премиера. Божков подходи решително, Ганчев с почитание. Прави усещане, че Ганчев не седна фронтално, а леко в страни. Двамата прокурор и показват лека незаинтересованост”, уточни Йорданов.
Футболните босове приказваха с Борисов не за ТВ правата, а за феърплея (ВИДЕО) Домусчиев, Ганчев и Божков бяха на среща с министър-председателя
Ръчното ръководство на премиера Бойко Борисов

Широко обсъждано в обществените мрежи стана и видеото на премиера Бойко Борисов, който ръководи катер. съгласно психолога Йорданов посланието е ясно – министър-председателя показва умения, с които споделя на аудиторията, че може да се оправи самичък с всичко. Създава чувство за неформалност, топлина и непосредственост до народа. Според психолога Йорданов обаче с тази тактичност не трябва да се прекалява: „ Бих посъветвал премиера просто да не пресолява манджата, тъй като може би по този начин ще загуби по-интелигентната част от аудиторията си. Тя не чака омнипотентно водачество, а посредническо – явно министър председателят се пробва да ни внуши, че всичко може да мине на ръчно управление”.

Вижте цялостния диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР