Какво означава умишлено дишане и как влизат в действие дихателните

...
Какво означава умишлено дишане и как влизат в действие дихателните
Коментари Харесай

Как осъзнатото дишане повдига духа, тялото и сърцето?

Какво значи съзнателно дишане и по какъв начин влизат в деяние дихателните извършения?
Умишлено дишане значи да поемете няколко дълбоки вдишвания като извършения и практики за осъзнаване. Тези извършения и практики освен отварят белите ви дробове и сърцето, само че и освобождават душата ви. Тайната е, че колкото повече ги упражнявате по нравствен метод, толкоз повече ще изпитвате наслада в тялото си. И в допълнение, толкоз по-добре ще станете да слушате мъдростта на тялото си.
 Стрес мениджмънт посредством техники за дишане и йога Стрес мениджмънт посредством техники за дишане и йога
Тежките дни на обществена изолираност, цифров живот и неразбираемо бъдеще са пагубни за нашата душeвност в случай че не се погрижим за своя разум и не търси...
В даоизма белите дробове имат по едно и също време наслада и тъга. И в живота е обикновено да изпитвате тъга. Животът е смяна. Нещата и хората идват и си отиват. Това е част от пътуването. Ако отворите дробовете си, отваряте себе си и тялото си за дух. Вие имате достъп до това, което аз назовавам светия мирис. Привличате висшия си Аз в тялото си и стартирате да мислите по метод, който е на по-високо, по-вдъхновено равнище.
Алтернативно дишане през ноздрите
Алтернативното дишане през ноздрите е мощно упражнение за съзнателно дишане. Това е едно от многото йога умишлени дихателни извършения, предопределени да балансират и лекуват тялото. Алтернативното дишане през ноздри, наред с други преимущества, е предопределено да балансира мъжката и женската страна на мозъка и тялото. Когато сте уравновесени, се чувствате по-добре. Умишленото дишане и поемането на съзнателни дълбоки вдишвания е отлично средство за облекчение на депресията.
Когато тялото ви е депресирано или уплашено, то се свива и вие стартирате да поемете плитки вдишвания. По-малко божествена сила или сила от витална мощ попада в тялото ви. Ето за какво е значимо да дишате надълбоко, когато преживявате стресови моменти в живота си.
 Как дишането въздейства на паметта ни Как дишането въздейства на паметта ни
Ритъмът на дишане въздейства на паметта и прочувственото усещане на хората. Колкото по-често вдишваме и издишваме толкоз по-добре запомня...

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР