какво е СУГЕСТОПЕДИЯ?СУГЕСТОПЕДИЯТА е педагогическасистема, призната от ЮНЕСКО за повисш

...
какво е СУГЕСТОПЕДИЯ?СУГЕСТОПЕДИЯТА е педагогическасистема, призната от ЮНЕСКО за повисш
Коментари Харесай

Общувайс ЛЕКОТА …



какво е СУГЕСТОПЕДИЯ?

СУГЕСТОПЕДИЯТА е педагогическасистема, приета от ЮНЕСКО за повисш способ на образование още през 70 г на 20 век.

Тясе базира на разкриването на дълбоките запаси за учене и творчество на всеки човек Създадена е и одобрена от българин - проф. доктор Георги Лозанов. Посредством методите на СУГЕСТОПЕДИЯТА без стрес, напрежение и без домашна работа се реализират неведнъж по високи резултати спрямо обичайните форми на образование.

за НАС…

ВИХРОВЕНИЯ е един от най-големите и одобрени центрове по класическа сугестопедия в България. Създадени сме през 2012-та година като част от Образователен център Веди Макрина и сме почитатели на фондация „ Проф. доктор Георги Лозанов и проф. доктор Евелина Гатева “.

Всички наши преподаватели са сертифицирани сугестопедагози към фондацията. Това е единствената организация в България,която е оторизирана да образова преподаватели и да издава документ за упражняване.

От 2015 г сме Център за Професионално Развитие към НАПОО с лицензия No.2015121233 19 08 2015

нашата МИСИЯ

Във ВИХРОВЕНИЯ имаме вяра в СУГЕСТОПЕДИЯТА – живеем я вътре и отвън образователната зала Стараем се да опазваме метода, като го практикуваме в неговата достоверност и цялост Бихме желали сугестопедията да се възроди в своята татковина България и да заеме своето мястото в образователната система на страната.

Работим дружно с фондация „ Проф. д р Георги Лозанов и проф. д р Евелина Гатева “ за опазване и разпространяване на сугестопедичната методика на образование.

нашата ДЕЙНОСТ:

Сугестопедични курсове за ДЕЦА и ТИЙНЕДЖЪРИ:
Английски езикНемски езикФренски езикИспански език
Сугестопедични курсове за ВЪЗРАСТНИ:
Английски езикНемски езикФренски езикИталиански езикИспански езикГръцки езикРуски езикБългарски език за чужденци
за какво СУГЕСТОПЕДИЯ?
ЗНАЕТЕ повече. В рамките на за 100 образователни часа, разпределени в 5седмици се вкарват сред 2000 2500 лексикални единици. Този образователен материал е от 3 до 5 пъти по огромен спрямо обичайните способи на образование. МОЖЕТЕ повече Чрез методите на сугестопедията въведената лексика се запомня продължително Изграждат се настройка и умения за свободно другарство Курсистът добива убеденост и самочувствие във опциите си Точните резултати са самостоятелни ГОВОРИТЕ повече Навлизането в езика става директно и с лекост Преодолява се езиковата преграда и страхът от допускане на неточност. УСМИХВАТЕ се повече. Учебните занимания протичат с доста положителна страст,използване на артистични похвати и връзка с изкуството. ВРЕМЕ за повече Без домашна работа! Курсистът не е зает извънучебната зала.
нашият ДОМ:

Наричаме ДОМ мястото където работим,защото е уютно,приятно и вътре се усещаме се спокойни.

РЕЗУЛТАТ:
ПРОГОВАРЯНЕ на непознат език за 5 седмици! Доказано е, че вежедневието си човек употребява към 1000 думи Със методите на сугестопедията този резултат е изпълним за 5 седмици! Граматикатам се усвоява директно, като част от “ езикДобрият баланс на употребяваните похвати във всяко едно образователно занимание води до положение на отмора и положителни прекарвания Сугестопедията има ТЕРАПЕВТИЧЕН ЕФЕКТ преодолява напрежението и умората.Освобождава се ТВОРЧЕСКИЯТ ПОТЕНЦИАЛ и се употребяват скритите благоприятни условия на човешката персона.Индивидуалните достижения се регистрират с входящ и произлязъл тест.
в ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

Чрез СУГЕСТОПЕДИЯТА реализираме високи и дълготрайни резултати в образованието, тъй като от самото начало курсистът се усеща въодушевен, харесва това, което прави, свободен е в избора си и самичък преоткрива персоналните си умения и гений.

“СУГЕСТОПЕДИЯТА

е обич към ученето, която минава през любовта към индивида. ”
проф.д р Лозанов

Благодарим за вниманието!

Сугестопедичен център Вихровения

Ул. Георги Бенковски 25
София1000
+359879 811 644

ОБЩУВАЙ С ЛЕКОТА!

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР