Какво е фалшива новина, пропаганда и активно мероприятие? Ето един

...
Какво е фалшива новина, пропаганда и активно мероприятие? Ето един
Коментари Харесай

Бенатова с пример за пропаганда, свързана с бившите управляващи, медиите и шефа на столичната РЗИ

" Какво е подправена вест, агитация и интензивно мероприятие?

Ето един образец: Столичният началник на районната здравна ревизия афишира в народен ефир, че предстоят ограничаващи ограничения.

А такива ограничения не се плануват.
 Здравно министерство желае от шефа на РЗИ-София да изясни за какво приказва, че скоро в столицата ще има нови ограничения против ковид Здравно министерство желае от шефа на РЗИ-София да изясни за какво приказва, че скоро в столицата ще има нови ограничения против ковид
В публично известие, здравното министерство опроверга думите на шефа на РЗИ-София доктор Данчо Пенчев, че следва скорошно вкарва...

Дали е инцидентно. Не е.

Веднага следват (автентични) митинги, от името на " притежателите на заведения ", против " затварянето на заведения ", каквото не съществува ", във Facebook.

" Протестите предвождат лица, известни със сговора си с някогашните ръководещи. Случайно.

Резултат: Насаждане на поверие на подправената вест, че следва затваряне. Отразяване на митингите против затваряне, каквото не е планувано, без репортерите да вършат това конкретизиране.
 Заради ограниченията против ковид: Браншова организация заплаши да си пази правата с всички вероятни средства, мирни и не чак толкоз мирни Заради ограниченията против ковид: Браншова организация заплаши да си пази правата с всички вероятни средства, " мирни и не чак толкоз мирни "
Понеже към този момент не имаме вяра, че ще ни послушате, ние сме подготвени да защитим правата си с всички вероятни средства! Мирни и не чак толкоз мир...

Създаване на усещане, че министърът на опазването на здравето не владее ситуацията.

Липса на разбор на обстановката и неспособност на актуалното управление да работи с обсег, тъй като след всеки опит за смяна, следват митинги.

Нелегалните трансплантации са забравени, финансовите злоупотреби дори не са запомнени.

Ситуацията с тези митинги е учебникарски образец за операция със съучастието на медиите, който сигурно ще употребявам в образованията си. "

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР