Какво да подарим на мъжа до себе си е въпрос,

...
Какво да подарим на мъжа до себе си е въпрос,
Коментари Харесай

All He Wants For Christmas…

Какво да подарим на мъжа до себе си е въпрос, който, сигурни сме, продължава да изтезава десетки дами. 

С наближаването на празниците и увеличението на тълпите в магазините евентуално сте все по-склонни да отлагате коледния шопинг. Ето за какво на помощ идваме ние с нашия лист с хрумвания, който прави извършването на покупки задача допустима.

Винаги в точния момент
 man-shop-1

 man-shop-2-2

Голямо многообразие от мъжки часовници ще откриете на Julliany.com 

Хубавият часовник е един от главните белези на положителния жанр. Без значение е дали вашата половинка носи костюм на работното си място, или избира по-непринуден жанр на обличане, със несъмнено ще откриете часовник, който пасва на метода му на живот.

Модерната класика

 man-shop-3

Да, да, знаем какъв брой банално е да се купуват облекла. Но когато става дума за типичен детайли от облеклото, които се отличават с качествена направа, можем да създадем компромис. Все отново всеки мъж има потребност от мек пуловер с V-образно деколте и памучна риза, която е подобаваща за всеки мотив, нали по този начин?

Стилен свършек

 man-shop-5

Всеки мъж ще се зарадва на неповторима, първокласна химикалка, с която да си служи всеки ден. Мъжката сбирка на FREY WILL E, предлага красиво изработени писалки за стила на осъзнатия, самонадеян мъж, който умее да бъде експресивен. Селекцията включва стилни аксесоари, допълващи всяка визия с артистичния си дизайн и изпълнени с живот цветове.

Какво още желаят мъжете? 

 man-shop-4

Рафаел Надал за Tommy Hilfiger

На този въпрос се заемат да отговорят дизайнерът Tommy Hilfiger и неговото рекламно лице Рафаел Надал . Испанската тенис звезда е дипломат на колекцията мъжко долни дрехи на марката за трети следващ сезон. Бельото е провокативно, само че в това време елегантно и комфортно. Всички продукти от сбирката могат да бъдат открити в магазините на Tommy Hilfiger в The Mall и Serdika Center .

Enjoy the Music

 man-shop-6

Портативната колонка  Beats Pill може да се свърже с всяко устройство с Bluetooth и ще ви обезпечи необикновен тон за обичаните ви части, където и да се намирате. Батерията устоя до 7 часа с едно зареждане! Ако половинката ви е меломан, няма метод да не се зарадва на този настоящ подарък.

Ароматът

 man-shop-10

Няма по какъв начин да пропуснем и парфюма. Стилният e вежо дървесно ароматично благоухание, с постоянно съвременен жанр, въодушевено от Бродуей, Сентръл Парк и Пето Авеню. Мощни отварящи нотки се разкриват с динамичен подтик – какво друго може да се чака от този град?

За едно по-добро пробуждане

 man-shop-9

Кафеавтомат Delonghi Ecam 

Ако обичаният ви мъж не пропуща да стартира сутринта си с кафе и се любува на драго сърце на ободряващата напитка, значи няма по какъв начин да не се зарадва на съвременен кафеавтомат. Само един същински фен на кафето знае какъв брой значим е метода, по който то се подготвя.

Технологични играчки

 man-shop-8

Cмapт гpивнaтa Сhаrgе НR cлeди aвтoмaтичнo цялaтa ви физическа aĸтивнocт пpeз дeня. Tя oтбpoявa нaпpaвeнитe ĸpaчĸи, изминaтoтo paзcтoяниe, cлeди изpaзxoдвaнитe ĸaлopии и oтмepвa aĸтивнитe минyти, a пpeз нoщтa cлeди зa ĸaчecтвoтo нa cъня и ви cъбyждa пpиятнo c мeĸa вибpaция. Сhаrgе НR oтмepвa cъщo и пyлca и ви пpeдocтaвя дaнни, ĸoитo мoжeте да следите.

… и същински играчки!

 man-shop-7

Макет за сглобяване

В случай, че половинката ви е върл киноманиак, то сигурно ще оцени подарък, въодушевен от обичаната му поредност. Декември по традиция е месецът на “Междузвездни войни ”, а един колекционерски макет за сглобяване на “Хилядолетният сокол ” (корабът на Хан Соло, изпълняван от Харисън Форд), няма по какъв начин да не го върне назад в детството. Мъжете обичат своите играчки на всяка възраст, нали по този начин?

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР