Какво би станало, ако култовите участници от VIP и Big

...
Какво би станало, ако култовите участници от VIP и Big
Коментари Харесай

Ще оцелеят ли култовите участници от VIP и Big Brother, ако влязат в "Игри на волята"?

Какво би станало, в случай че паметните участници от VIP и Big Brother бъдат събрани дружно? С една разлика обаче – не за един заключителен сезон на риалити предаването, а бъдат изпратени за три месеца в " Игри на волята ". Ние сме смели в фантазиите си и взехме решение да сложим обичаните ни риалити герои в " Игри на волята ". Кастингът ни не може да мине без едни от най-интересните родни звезди и хора, които се трансфораха в риалити звезди. 

Във VIP тим влиза кралят на купона – Коцето. Как въобще си представяте да минем без шегобиец №1 във фолка?! С него идва и тежката артилерия – Фънки. Взривоопасна композиция, която ще си е партия по време на племенните препоръки. Е, не сме сигурни, че Фънки ще издържи дълго време в шоуто, само че няма по какъв начин да го пропуснем. Райна, Пилето на фолка, също ще взе участие за малко, с цел да има задявка със остарялата възлюбена и новата, която ще я чака (или не) в действителния живот. 

Виж още: Андреа се оплака: Пребиха ме, стопирах да вдишвам за секунди! 

VIP компанията не може да мине без няколко изкусителки. Джулката Гани е безусловно наложително да взе участие в този ексклузивен сезон на " Игри на волята ". От продукцията ще спестят от най-малко един надуваем пояс, тъй като тя си има какво да я държи над водата. Джулката ще го играе хитро, само че ще се сблъска с различен VIP исполин. 

На арената излиза фолк дивата Мария, която ще покаже на всички по какъв начин се играе дамски тази игра. Мария ще е цялостен дразнител. Ще се скара с всеки, ще бъде Мани на изключителния сезон и ще си купува имунитет постоянно, когато може. " Внесете ми чантичката, за вашата идея ще дам 3 бона. Не е дамско да ви се търкалям в калта, не е за омъжена дама това ", ето такива фрази си представяме от Мария, която ще в профил като валяк Джулката от играта, в случай че се изправят една против друга. 

Междувременно Марчето ще срещне отпор, тъй като Мегз и нейната алена индийска точка ще ѝ скапват проектите за първото място. Спомняме си, че сред двете имаше сериозен скандал във VIP Brother и би трябвало да забележим продължението, само че не в Резиденцията, а на Реката. Невъзможно е да минем без новото гуру за самопомощ и излекуване (a.k.a. Мегз), а явно и Дани Петканов върви по този път напоследък. Мегз ще изхвърчи от арената, само че Дани ще е от тези по-хитри участници, които няма да получат и една номинация на съвет, което го прави вероятен финалист.

Във VIP тима последните участници ще са двете Златки, които ще се борят за междуплеменен мир и успокоение, а на терена ще редят постоянно пъзелите. Папи Ханс е различен VIP участник, който би трябвало да бъде включен в ролята на мъдрец, само че не сме сигурни, че сметките му ще се осъществят. Тези тримата ще са титаните на логиката, само че против тях ще се изправят риалити звездите от Big Brother.

Виж още: В Дубай всичко е по-различно: Моника Валериева сподели по какъв начин се забавлява с Меди в тузарски хотел 

Да, тези участници, които не са богати звезди, а в този тим влиза безусловно Никита Джонсън. О, тук ще има преден конфликт с Марийчето, тъй като двете са със мощни характери и няма по какъв начин да избеген опцията от конспирация. Бобката, половинката на Никита, също ще бъде участник. Трябва да се нервират другите риалити герои, че има една двойка с подсигурени два гласа. Боби го виждаме като сигурен победител, тъй като той няма да влиза в кавги, ще бъде кардинален, постоянно ще съумява на арената, а дамите ще са луди по него.  

Стойка Пеперудата ще има епизодично присъединяване, което ще приключи бързо, тъй като... е, няма потребност от пояснения! Срещу нея ще се води война от Пацо, Найден и Гроши, които ще са новата " Света Троица ". Тримата ще имат тънки сметки, ще се прицелват деликатно в най-слабите и ще съумеят да стигнат много напред в шоуто, само че няма да са спечелилите. 

" Дека са ми грошовете? Любов, дека си ги турила? ". Тризначките са в трета глуха, само че пък едно такова шоу ще им възвърне остарялата популярност. Трите ще са остро копие за нахлуване, както и лесни за операция от новата " Света Троица ", само че и те ще са бързичко отстранени. 

Големият край го виждаме сред двама мъже и една жена. Борислав, Коцето и Мария. Последната ще отпадне, само че я слагаме на край, тъй като тя наподобява най-пъргава, елементарно би се промушвала през разнообразни изкопи и дупки. Мария е казвала, че може да не яде дълго време, а и има лидерски качества. Тя обаче няма да завоюва, а ще финишира трета.

Кой обаче ще победи? Боби или Коцето, Коцето или Боби? Е, даваме премията на Борислав! Коцето финишира втори, а Боби сграбчва 100 хиляди, тъй като наподобява по-добре физически квалифициран. Всички в нета ще са удовлетворени, тъй като Боби, като съвсем всеки финалист, не е имал интензивно присъединяване в кавги, не е бил нахален и несъмнено не е взел участие в завери. 

Изображение: https://www.facebook.com/naiden.naidenovned, https://www.facebook.com/profile.php?id=820798167, https://www.instagram.com/konstantin_official7/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР