Какви ще са основните приоритети и първите внесени законопроекти на

...
Какви ще са основните приоритети и първите внесени законопроекти на
Коментари Харесай

Петков пред Actualno: Преди да внасяме законопроекти, ще ги обсъждаме в коалицията

Какви ще са главните цели и първите импортирани законопроекти на на " Продължаваме промяната "? На тези въпроси отговори съпредседателят на партията Кирил Петков в изявление за .

По думите му всички законодателни начинания на Политическа партия ще бъдат преди всичко координирани с останалите участници в възможната ръководеща коалиция - " ИТН ", " Демократична България " и Българска социалистическа партия. " Законопроектите ни няма да са самостоятелни и бързи, а ще ги обсъждаме с нашите съдружни сътрудници ", сподели той и добави, че по този начин ще се реализира по-смислено и пълноценно законодателство. По думите му по този начин ще бъдат подхванати най-правилните дейности за най-големите проблеми.
Официално: Председателят на Народното събрание ще е от " Продължаваме промяната "
Депутатът от " Продължаваме промяната " Никола Минчев е новият ръководител на Народното събрание. Това взеха решение народните представители на...

Като главен проблем, който би трябвало незабавно да бъде решен със законодателни промени, той открои цената на тока за битовите консуматори. " Другото нещо, което е огромен приоритет, е да се вземат ограничения за ограничение на корупцията. Това ще стане с смяна на закона за КПКОНПИ ", добави Петков, като акцентира, че участниците в обединението няма да се състезават кой ще внесе повече оферти за промени в законодателството.

Той отхвърли да отговори съответно на въпроси за това по кои тематики все още има съгласие в договарянията и по кои следва работа. Подробности за политиките на бъдещото съдружно ръководство -.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР