Какви шансове дават звездите на водещите кандидат-кметове в областните градове

...
Какви шансове дават звездите на водещите кандидат-кметове в областните градове
Коментари Харесай

Астрологът Алена: Сигурният победител Златко Живков е на крачка от загубата в Монтана

Какви шансове дават звездите на водещите кандидат-кметове в регионалните градове в изборните региони на страната, съгласно деня им на раждане и деня на изборите – 27.10.2019 година? Дали кармата, която се творили, ще им помогне или ще им попречи, дали съдбовният им път ще ги води до кметския стол? Това разкрива астрологът Светлана Тилкова – Алена в специфична поредност за вестник „ Труд “ в последните дни преди вота.

Монтана
Двама съперници с забавни звездни заложби. Кметската акция сякаш е почтена, само че в действителност е подмолна.

1. Златко Живков – самостоятелен, подсилен от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили
Роден е в огнен знак, Скорпион, съумял да се наложи и да ръководи града пет мандата. Умее да притегля хората към себе си. В борбата за следващия мандат да е сдържан в думите и дейностите си. Денят му на раждане е притежател на блян към промени, а Съдбовният му път – на компликации, които с годините се е научил да надмогва самичък. Изборният ден е в негова персонална година на страсти, в месец и ден на припряност. Да ги потисне, тъй като една не на място изречена дума до изборния ден може да обърне резултата в отрицателна посока. Композитната карта предизвестява за изненадващи компликации в изборния ден и за опция да изживее непредвидени обрати и промени.
Извод: Сигурната победа е на крачка от загубата. Зависи дали е избегнал подмолните клопки на съперниците си.

2. Илия Илиев – Българска социалистическа партия
Роден в земен знак, Дева. Работлив човек, перфекционист, който нервира с непрекъснатите си условия и предпочитание да потвърждава правотата си, даже и когато си вреди. Отлива на гласоподаватели му е обезпечен, в случай че е прекалил с критикарстването. Денят му на раждане го орисва да се помирява с втората позиция. Съдбовният му път изисква да изживее живота си отвън своята татковина или да пътува по няколко пъти всяка година. Изборният ден е в негова година на ново начало, само че и на припряност в радостната еуфория, която е в негова щета, тъй като месецът и денят го задължават да е сдържан, методичен и съпричастен, а не налагащ мнението си.
Извод: Заради неговия Съдбовен път е по-здравословно да не поема отговорностите на градоначалник, само че за отбой е късно. Ако завоюва, ще е поради подмолната централизация на гласове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР