Какви са искали да станат порасналите ни звезди като малки.

...
Какви са искали да станат порасналите ни звезди като малки.
Коментари Харесай

Детските мечти на звездите: Ники Илиев искал да стане боклукчия, Дария Симеонова - балерина, Тита да е ….

Какви са желали да станат порасналите ни звезди като дребни. На този въпрос дава отговор „ Телеграф ” в днешния си брой.

Чаровната актриса Дария Симеонова приключва НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов ” в класа на професор Атанас Атанасов. Специалност актьорство за трагичен спектакъл през 2011 година, а месец по-късно е част от трупата на Театър „ София ”. Дебютира на телевизионния екран в ролята на Ася „ Под прикритие ”. Най-известната и роля е тази на тази пиар специалистът Наталия Павлова в „ Откраднат живот ”.  Като дете обаче Наталия имала други желаниа за професионално развиване.

" Исках да имам подслон за бездомни животни. Всъщност желаех да стана доста известна балерина, да стана доста богата и да направя верига от приюти за бездомни животни. Нищо от това не се случи ".

Актьорът и режисьор Ники Илиев е приключил Нов български университет в компетентност кино и телевизионна постановка.  Той има опит пред и зад камерата.Като с това е извършил една от детските си фантазии.

" Като бях дете имах две фантазии - едната беше да върша филми, което прави през днешния ден,  другата беше да съм водач боклукчийска кола. Просто имах едно доста готино камионче, само че тази фантазия някакъ бързо си отиде, описване с усмивка той.

Художникът Павел Митков пък и имал напълно друга визия за бъдещето си.

" Когато бях дете желаех да стана културист и съвсем бях станал. Обаче в един миг се трансфорах в художник. Баща ми се ядоса и ми изсипа една кутия протеин на главата. В идващия миг майка ми реши да вземе нещата в свои ръце. Покани един художник, който беше прочут на семейството и той ми направи първия мастеркарс клас у дома. Така се трансфорах в художник! ”.

Иван Христов и Андрей Арнаудов са най известното телевизионно дуо у нас. Освен водещи те са и продуценти.

" Когато бях дете, най-голямата ми фантазия беше да стана футболист. За страдание тя не можа да се осъществя. В  душата си към момента съм дете, само че когато се погледна в огледалото, виждам че не съм ", споделя Иван.

Андрей пък имало няколко фантазии преди  категорично да реши да се занимава с телевизия.

„ Като напълно дребен желаех да съм пожарникар. В по-голямата част от детството ми желаех да бъда диригент като татко ми. До към 12 години това бяха фантазиите ми. След това постоянно съм желал да върша това, което върша сега - да се занимавам с телевизия ",  прям е Андрей.

Златното момиче Християна Тодорова тренира художествена гимнастика от 4-годишна. През 2011 година след положително показване на международното състезание в Монпелие Франция печели квота за присъединяване на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година.

" Много постоянно сменях желанията си каква желая да бъда като порасна. После към този момент взех решение, че желая занимавам по-сериозно с художествена гимнастика. Наистина желаех да накарам моите родители да се гордеят с мен ”, споделя пред " Телеграф " Тодорова.

Главен Комисар Ивайло Иванов влиза в системата на Министерство на вътрешните работи в Столична дирекция на вътрешните работи през 1999 година.  От 2018 година е Главен секретар на Министерство на вътрешните работи.

" Моето потомство, когато бяхме деца имахме две фантазии. Едната беше да станем служители на реда или полицаи... Но аз почтено казано мечтаех да стана космонавт ", издава Иванов.

Красивата Петя от балет „ Арабеск ” постоянно е мечтала да бъде балерина.

" Още от доста дребна, някъде от 5-годишна си представях живота ми обвързван танците ", споделя тя. Днес е на мнение, че балетът й е дал една сбъдната фантазия.

Христина Христова - Тита е една от най-актуалните изпълнителки на родна сцена сега.

„ Никога не съм желала да бъда нещо друго с изключение на певица. Първият човек който ме възпламени по музиката, беше дядо ми, а по-късно и татко ми. Имаше една доста приятна музикална атмосфера в нашето семейство. Винаги когато сме се събирали сме пели и предстоящо музиката стана моя живот ", с усмивка признава Тита.

Футболистът Благой Георгиев също е извършил детска си фантазия. " Не припомням да съм желал да бъда нещо друго с изключение на футболист. Това беше огромната ми фантазия и се веселя че реализира ", споделя Благо, който неотдавна разгласи, че ще отваря и детска школа за млади гении.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР