Какви ли изненади са ни подготвили звездите за следващите дни,

...
Какви ли изненади са ни подготвили звездите за следващите дни,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Големи успехи за Телец и Везни

Какви ли изненади са ни подготвили звездите за идващите дни, дано разберем още в този момент:
Овен
При вас, Овни, при започване на седмицата са вероятни неочаквани срещи и непредвидени диалози или известия от забавни за вас хора. Ще сте общителни и елементарно ще намирате общ език със заобикалящите. След четвъртък не е изключено да предприемете пътувания, които мощно ще ви развълнуват и разнообразят. Добре биха ви се отразили спортни занимания или разходки в планината.
Телец
Вие, Телци, е допустимо при започване на седмицата да си оставите време за себе си и да се погрижите за дрешника и външния си тип. Не е изключено да решите да измененията косата или визията си или пък да си купите нова, правеща усещане облага. Добре е да внимавате да не се изхвърляте, с цел да не съкратите фрапантно бюджета си. След сряда ще бъдете оценени за опциите и компетенцията си. Много е евентуално да изпъкнете измежду останалите и да получите забавни оферти, както в персонален, по този начин и в професионален проект.
Близнаци
Вие, Близнаци, при започване на седмицата внимавайте да не прекалите с условията си към обичания човек и се постарайте да погледнете нещата и от негова позиция, с цел да не се вкарате в затормозяващи разногласия с него. След сряда може да не се чувствате изключително постоянни финансово и да имате предпочитание да изхарчите повече пари, в сравнение с сте изкарали. При всички случаи е добре да не прибягвате до заеми или заеми.
Рак
Вие, Раци, при започване на седмицата ще извършите забележителен пробив с професионалните си инициативи. По всяка възможност ще съумеете да намерите решение за наболял проблем, да спечелите спомагателни средства или да получите забавени заплащания. След сряда е допустимо да имате фамилни задължения или работа около дома. Много е евентуално ваш родственик да се нуждае от вашата помощ и поддръжка и е значимо да се постараете да му помогнете, без да натяквате тази помощ след това.
Лъв
Вие, Лъвове, е евентуално да изкарате ползотворно време с обичан човек при започване на седмицата. Ще сте сантиментални и мощно привързани. След сряда бъдете деликатни със средствата за връзка и превоз и си предвижвайте нещата, по-навреме от нормално, с цел да можете да реагирате на ненадейно зараждащи спънки около тях.
Дева
Вие, Деви, при започване на седмицата ще сте на любовна вълна. Заетите от вас ще стигнат до нови откровения с колегата, до момента в който свободните ще срещнат човек, който мощно да ги развълнува и впечатли. След четвъртък са евентуални разногласия с сътрудници, от които по всяка възможност ще излезете морални спечелили, само че които много ще ви под напрежение и натоварят. Поради тази причина е добре да се постараете да не обръщате внимание на неразбирателствата и да се фокусирате върху своите задания.
Везни
Вие, Везни, не е изключено при започване на седмицата да имате разногласия с обичан човек. Старайте се да не вършиме от мухата слон и да не прекалявате с нападките към него, за по-бързо да премине напрежението. След сряда ще имате шанса да постигнете забележителен прогрес в кариерата. По всяка възможност ще предприемете нови, обилни стъпки по стълбицата на триумфа и просперитета. Внимавайте с внезапните придвижвания и се пазете от произшествия.
Скорпион
Вие, Скорпиони, където и да решите да влагате силата и старанието си при започване на седмицата, ще имате триумф и ще сте удовлетворени от резултатите. В любовта нещата ще ви се случват с лекост и обектът на вашата пристрастеност ще ви схваща и без думи. Лесно ще се настройва на вашите талази, а в специалността ще полагате основите на нещо значимо. След сряда е доста евентуално да сте ангажирани с членове на вашето семейство или с разпределение на общо имущество, приходи или наследства.
Стрелец
Вие, Стрелци, при започване на седмицата е доста евентуално да се чувствате неразбрани и недооценени от близките. Добре е да се постараете да не бъдете крайни в преценките си и да не прибързвате в заключенията си. Много е евентуално казусът да е краткотраен и нещата да се уравновесят с времето. След сряда е допустимо да ви се наложи да учите нови неща и да усвоявате нови познания. Колкото повече усърдие влагате, толкоз по-успешни ще сте.
Козирог
При вас, Козирози, седмицата ще е цялостна с неочаквани обрати и изненади, както в работата, по този начин и в ежедневния живот. Нещата ви надали ще вървят по авансово квалифициран проект, само че пък ще са много динамични и раздвижени и при всички случаи няма да ви остане време за досада или задушаваща рутина.
След четвъртък са вероятни събития около колегата или в персоналния живот. Може да решите да предприемете взаимни действия, спортни занимания или пътувания.
Водолей
Вие, Водолеи, при започване на седмицата ще изяснявате връзките си с непосредствен до вас човек. Ще сте подозрителни и мощно ревностни. Внимавайте да не се вкарате в фиктивен сюжет и да не украсите ненужно обстановката, обиждайки близък несправедливо. Настроенията ви ще са променливи и е допустимо да действате мощно притеснително на близките, които няма да са задоволително наясно по какъв начин тъкмо да подходят към вас, с цел да не ви разсърдят или огорчат.
Риби
На вас, Риби, е допустимо да ви се наложи да поемете дилемите на някой различен при започване на седмицата, което няма да ви е изключително прелестно и на моменти ще се чувствате затрупани и затормозени. След сряда не са изключени леки здравословни неразположения и неудобства, които след нужната отмора и разформироване, ще отшумят.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР