Каква е тайната на дълголетието извън научните обяснения – всеки

...
Каква е тайната на дълголетието извън научните обяснения – всеки
Коментари Харесай

Мира Добрева представя учебника по живеене „Столетниците – благословия или орисия“ в Бургас

Каква е тайната на дълголетието отвън научните пояснения – всеки може да откри своя отговор в книгата на известната водеща Мира Добрева.

Харизматичната журналистка гостува за първи път в Бургас, с цел да показа книгата си „Столетниците – благословия или орисия“. Премиерата ще се състои в залата на Центъра за модерно изкуство и библиотека на 11 юли /понеделник/ от 19.00 часа.

Дълголетниците, които тя снима в своята телевизионна поредност в продължение на 10 години, стават част от книгата ѝ „Столетниците – благословия или орисия“. Това са 38 истории, останали зад кадър.

„ Tова не са изявленията, а хроники, които ни дават една неповторима визия за Българския Живот, за Българската Съдба. “ – споделя за книгата емблематичният водещ Кеворк Кеворкян.

Това е книга, която вдъхва вяра. Помага да се докоснем до голямата мъдрост, скрита в телата ни. Разкрива необикновен тип просвета – културата да растеш с почитание към живота. Подбраните разкази засягат значимите за всяко съществуване тематики за завистта, смисъла на живота, брака, любовта, изневярата, младостта, какво харесват мъжете у дамите, клюките, вярата, навиците, човешките идеали и най-много добротата. Няма еднопосочен отговор дали пожеланието „ да живееш 100 години “ е благословия или орис, всеки четец ще откри смисъл самичък за себе си.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР