Както знаете всяко едно небесно тяло има своето отражение върху

...
Както знаете всяко едно небесно тяло има своето отражение върху
Коментари Харесай

Как нашата Венера влияе на стила ни?

Както знаете всяко едно небесно тяло има своето отражение върху астрологията. В тази публикация ще забележим по какъв начин Венера въздейства на всяка една зодия във връзка с техния жанр и мода: 

Венера в Овен

Привличате се от остри, привличащи вниманието стилове. Следвате всяка нова наклонност с непоколебима убеденост и в дрешника ви има най-малко една цялостна визия от него. Вашата фешън икона е Риана, чиято Венера в Овен е виновникът за нейния съвременен образ и империята Fenty.

Венера в Телец

Тъй като един от знаците, които се ръководят от Венера, вие оценявате кое ви стои добре и не робувате на трендовете. Привлечени към комфорт, мек текстил и разкош, вашият жанр е земен и богат. Погледнете на Джесика Алба като на вашата икона на жанр, чието обосновано въодушевление се трансформира в нейния замайващ дом.

Венера в Близнаци

Разнообразието и гъвкавостта са вашите основни думи за жанр. Играта с модели и промяната на дрешника ви постоянно ще резервира интереса ви. Може да ви харесат услугите за облекла чартърен, тъй като това ще донесе оптимално многообразие на дрешника ви. Вие също обичате акцентиращата страна на нещата, тъй че вземете ярка вечерна рокля и съберете очите на всички!

Венера в Рак

Обичате многослоен, непретенциозен метод към модата. Дори не обичате да слагате грим, само че цените качествените неща като скъпо долни дрехи, да вземем за пример. Вие също имате сантиментална страна, тъй че фамилните реликви имат видно място в дома ви.

Венера в Лъв

Вашата смела характерност ви води към екстравагантни тоалети и избор на домакински фон, които ви разрешават да приспособите своите дизайнерски желания. Емили Ратайковски е вашата кралица Венера Лъв; тя наподобява като милион $, даже когато разхожда кучето си.

Венера в Дева

Взимате „ дружно ” на напълно друго равнище. Избирайки персонализирана неутрална или органична материя, вие знаете какво работи и сте уверени, че детайлите са безупречни. Иконата ви в стила на Дева Венера е Трейси Елис Рос сигурно знае това.

Венера във Везни

Венера е вашият държател и по тази причина цените това, за което тя се застъпва - хубостта, изкуството, културата. С други думи, има огромна възможност да сте сложили в рамка най-малко една корица на Vogue. Иконата на вашия жанр е постоянно украсената Хейли Бийбър, която е деликатна и елегантна в своите фешън избори.

Венера в Скорпион
 От 22 юли Венера навлиза в Дева - предстоят съществени дни и тествания От 22 юли Венера навлиза в Дева - предстоят съществени дни и тествания
Венера се слави като планетата на любовта. В интервала 22 юли до 16 август тя ще навлезе в зодиакален знак Дева. Това е индикатор, че ни...

Облеклото и дома ви отразяват същността ви и това е с желание, защото това значи, че няма да се постанова да изричате и дума, с цел да съобщите желанията си. Вие сте въплъщение на „ нежна копринена рокля “ с кожено яке. Никол Ричи е Венера в Скорпион, чието отношение е примамливо, само че по едно и също време споделя „ не ме докосвай “.

Венера в Стрелец

Известен със своята приключенска страна, вие цените красивите неща, които имат своя лична история, в това число от кое място са пристигнали, какво значат за вас и какво преживявате, до момента в който ги носите. Уникалните неща несъмнено са във ваш усет въодушевление.

Венера в Козирог

Известни сте със своя внимателен, потребен, структуриран дрешник. Вашата съществена грижа е качеството, дълготрайността на вашите облекла, тъй че несъмнено не се интересувате от компрометиращи околната среда предложения от бързата мода. Въпреки това към момента можете да се забавлявате; помниш ли розовото яке, което имаш? Ирина Шейк е вашият сътрудник от Козирог Венера.
 Венера в Лъв: Как ще се отрази това на връзките ни? Венера в Лъв: Как ще се отрази това на връзките ни?
Венера ще остане в знака Лъв до 22 юли. Този преход ще окаже извънредно отрицателен резултат върху връзките и настроението ни.Астролозите...

Венера във Водолей

Вашият жанр е безпределно неповторим, авангарден и индивидуалистичен. „ Защо не можете да носите маратонка с рокля? “ ти сподели, преди 10 години. Имайки това поради, вие сте известни с това, че сте изпреварили времето си, а останалите ви чакаме за бъдещите трендове. Вашата икона в жанр „ Водолей Венера “ е дамата, която управляваше Джей Крю в продължение на години, Джена Лайънс.

Венера в Риби

Русалка се разхожда измежду нас! Вашият жанр е утопичен, лиричен и опустошително сантиментален. Вашият насърчителен оптимизъм е тъкмо това, от което се нуждае светът в този момент, тъй че носете дяволите от тази рокля от тюл. Иконата ви в жанр Риби Венера е Шей Мичъл.

Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР