Както знаем, той може да бъде много опасно, защото някои

...
Както знаем, той може да бъде много опасно, защото някои
Коментари Харесай

Той Оставяше Монета Във Фризера Всеки Път, Когато Напуска Къщата Си! Ще Го Правите И Вие, Гениално!

Както знаем, той може да бъде доста рисково, тъй като някои храни са изложени на риск от разпространяване на салмонела и други бактерии!

Днес ще ви покажем метод, с който можете да разберете дали и какъв брой дълго фризера е бил без електричество!
Вие ще имате опция да разберете дали храната може да се употребява, или е прекомерно дълго е била на топло и е рисково да я хапвате.

За задачата ще са ви нужни:
чаша
монета
вода

Налейте вода в чашата и поставете във фризера за заледяване. Когато водата в чашата е станала на лед, сложете една монета на върха на леда в чашата и по-късно я върнете във фризера.

Когато да вземем за пример, след празниците се приберете в къщи, преди да ядете храна от фризера, погледнете къде е монетата!
Ако монетата е към момента там, на върха на леда в чашата или не е имало спиране на електрозахранването или спирането на тока е за къс интервал от време, тъй че водата се е разтопила единствено отчасти.

Ако обаче, монетата в този момент е на дъното на чашата, това значи, че не е имало електрическа енергия за дълго време, тъй че водата е изцяло разтопена и монетата е потънала до дъното. В подобен случай въобще не е добре да консумирате храни от фризера.

Брилянтен трик, елементарен за потребление. Особено потребен когато отидете на дълго пътешестване!/За жената
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР