Както всяка година, участничките в конкурса Мис България се ангажират

...
Както всяка година, участничките в конкурса Мис България се ангажират
Коментари Харесай

Мис България 2019 се избира с екокауза

Както всяка година, участничките в състезанието " Мис България " се ангажират с съответна обществена или екологична идея. Този път те се афишират в отбрана на планетата ни от световното замърсяване.

Въздействащото начало на шоуто е подчинено точно на главната тематика на конкуренцията: " Зелена планета - пресен въздух " (Green Planet - Fresh Air). Това ще бъде неповторим танц - дефиле в нетрадиционен стайлинг и образни картини, съчетани с хубостта, стремежа на младостта и увереността на девойките, че би трябвало да живеят в чист свят, където ще са щастливи, ще основат семейство и ще отгледат своите деца.

В програмата на състезанието ще прозвучат осъществяванията на Биляна Лазарова, Цвети Радойчева и други В журито са четири носителки на купата " Мис България " - Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Тамара Георгиева и най-актуалната притежателка на короната Теодора Мудева, която единствено преди месец завоюва влиятелния интернационален конкурс " Мис Планет 2019 ".

Режисьор на спектакъла още веднъж е Мартин Желев, а хореографията е поверена на Събин Асенов. Водещи на блестящата гала са очарователните Боряна Баташова и Теодор Тодоров-Тео. Участничките ще дефилират с бански костюми и публични тоалети на известния български дизайнер Христо Чучев.

Големият край на " Мис България " е през днешния ден, 21 ноември, от 19 ч., в " Рейнбоу плаза ", София. Най-красивото съревнование за следващ път ще опъне аления килим, с цел да бъде определена " Мис България 2019 ". Организатор и лицензиант на състезанието е фешън организация " Интерсаунд ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР