Както всички знаем, при наложилата се физическа изолация по време

...
Както всички знаем, при наложилата се физическа изолация по време
Коментари Харесай

Фондация Димитър Бербатов: Стартираме дарителска кампания Всяко дете – в клас

Както всички знаем, при наложилата се физическа изолираност по време на здравната рецесия с Ковид 19, учебните заведения организираха отдалечено образование.

С концепцията, че част от децата не разполагат с нужната техника, с цел да " участват " в образователния развой, Фондация " Димитър Бербатов " започва дарителска акция за закупуване на преносими компютри за възпитаници.

Целта е да има колкото е допустимо по-малко деца, лишени от достъп до образование във времена на бъдещи обстановки, налагащи карантина. Кампанията няма нищо общо с даренията на техника, която прави МТСП, като се изключи че съответстват по време!
 Българския лекарски съюз награди Димитър Бербатов поради
Българския лекарски съюз награди Димитър Бербатов поради " Героите в бяло "

Инициативата е добила голяма известност измежду необятната общност

*Кампанията ще бъде сполучлива и ще се осъществя, в случай че фондацията събере общо цената на най-малко 5000 USD от най-малко 40 обособени донори.

*Даренията могат да се получават само и единствено на следната платформа:

http://goto.gg/47581

*Колкото повече средства се съберат, толкоз повече компютри ще се закупят. Фондацията ще дублира всяко подаяние до набирането на 5000 USD (т.е. след събирането на тази сума, ще добави същата сума към набраните средства).
 Димитър Бербатов също разяснява най-актуалния немски футболист
Димитър Бербатов също разяснява най-актуалния немски футболист

" Бих желал да видя Кай Хаверц в Бундеслигата "

*Фондацията няма да подарява таблети, а преносими компютри с лицензиран програмен продукт, с цел да могат учениците освен да сърфират, само че и да основават наличие и да усъвършенстват уменията си за работа на компютър.

*Фондацията няма да подарява на Центрове за настаняване от фамилен вид, а на възпитаници, които живеят със фамилиите си, само че тези фамилии са материално затруднени.

Кампанията ще набира средства до 26 юни 2020 година, след което, в случай че е завършила сполучливо, ще регистрира какъв брой броя преносими компютри ще може да купи и ще разгласи критериите, по които ще избере нуждаещите се от тях. Целта е към началото на новата образователна година преносимите компютри да са разполагаем за работа на своите притежатели.
 Димитър Бербатов: Байерн (Мюнхен) е любимец за спечелването на Шампионската лига
Димитър Бербатов: Байерн (Мюнхен) е любимец за спечелването на Шампионската лига

" Впечатлен съм от качеството, с което разполагат "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР