Както ви информирахме преди няколко седмици, обновеното Volkswagen Polo дебютира

...
Както ви информирахме преди няколко седмици, обновеното Volkswagen Polo дебютира
Коментари Харесай

Обновеното Polo GTI пристига през юни

Както ви информирахме преди няколко седмици, обновеното Volkswagen Polo дебютира онлайн, като на процедура копира много неща от по-големия Golf 8. Очаквано GTI версията също продължава наклонността, а от компанията демонстрираха схема, която разкрива дизайна на дребния хотхеч.
 Обновеното Polo GTI идва през юни

Благодарение на скицата, успяхме да създадем рендър на това по какъв начин би трябвало да наподобява дребното GTI при формалната си премиера след няколко месеца. Както може да видите, Polo-то е наследило ризница, сходна на тази на Golf GTI, както и халогените със характерна форма, интегрирани в решетката. Хромираната лайстна във фаровете и предната решетка е сменена от алена такава, какъвто е и казусът при табелките на калниците.



Джантите също са идентични с тези при Golf GTI, а зад тях най-вероятно ще открием и по-големи спирачки. Окачването също ще претърпи промени, като дружно с това ще бъде понижен и клиренсът. Най-вероятно под капака ще забележим 2.0-литровия турбо бензинов мотор от предходното потомство, като към момента не е известно дали той ще резервира мощността си от 197 конски сили или тя ще бъде увеличена. Повече детайлности за това ще разберем през идващия месец, когато е планувана и формалната премиера на модела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР