Както вече знаете, от поточните линии в Щутгарт преди дни

...
Както вече знаете, от поточните линии в Щутгарт преди дни
Коментари Харесай

Ето как "Лада" поздрави "Порше" за юбилея

Както към този момент знаете, от поточните линии в Щутгарт преди дни слезе едномилионното Porsche 911. АвтоВАЗ употребява случая да поздрави немските си сътрудници по автентичен метод за събитието, намеквайки, че съветската " Нива " е постигнала по-големи резултати. Porsche 911 се създава от 54 години, като за това време моделът е получил обновления общо 7 пъти. Lada 4x4 от своя страна чукна 40 лета, а от поточните лини са слезли към 2,5 милиона возила. Юбилейният образец на немската марка бе зелена Carrera S, с мотор от GTS и механични скорости. Тази кола ще бъде изложена в Музея на марката, откакто направи маркетингово турне по света. Лада пък от своя страна пуснаха юбилейна версия на някогашната " Нива ", която е натъпкана с екстри, съгласно техните разбирания.

За стартирането на юбилейния модел на популярната немска марка, от Толиати пуснаха специфична приветствена картичка, на която Porsche 911 е споменат като заек, а Лада 4х4 - като костенурка. А коментарът към поздравлението е " Легендарната двуврата Лада 4х4 поздравлява именитото двуврато Porsche 911 с 1 000 000 създадени коли (с 13 години повече и 1 500 000 автомобила по-малко).

Без да навлизаме допълнително разсъждеения,технически и други детайлности, можем с чиста съвест да заявим, че паралелът сред Lada 4x4 и Porsche 911 е изцяло оневинен, колкото и разнообразни да са двете коли. И двата модела са крайъгълен камък за историята на своите производители, а също по този начин и двата са на конвейра от дълги години и не губят известност.

Разбира се, различен е въпросът по какъв начин се промени и обнови немският състезател през годините, чието бъдеще ще става все по-бляскаво, и по какъв начин вървят измененията в съветския всъдеход за към този момент цели 40 години, плюс неразбираемата му орис...
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР