Както вече ви съобщихме, Студент от 4 курс в строителния

...
Както вече ви съобщихме, Студент от 4 курс в строителния
Коментари Харесай

Очевидци разкриха страшни подробности за стрелбата в Русия ВИДЕО 18+

Както към този момент ви съобщихме, Студент от 4 курс в строителния лицей в Благовещенск, Русия е устроил смъртоносна пукотевица, при която има убити и ранени.

Очевидци описват, че сега, когато стрелецът влезнал в кабинет в Колежа по строителство, всички се скрили под бюрата, осведомят международните издания.

Извънредно: Кървава пукотевица и починали в лицей в Русия ВИДЕО 18+

Един от учениците не се уплашил от стрелеца и се изправил, на което чул в отговор: "Ти да не си вечен? Хайде да проверим ". След това нападателят стрелял по младия мъж и той починал на място. Тогава стрелецът излязъл от аудиторията и разкрил пукотевица по всички, които видял.

В това време другите студенти чули изстрелите. Те изтичахлина улицата и извикали на помощ чиновници на полицията, които се намирали наоколо. Полицаите влезнали в престрелка с нападателя. Малко по-късно той се е самоубил.


На фотографията: Самоубилият се стрелец

В тоалетната на колежа е открита раница, в която е имало кутия с патрони. Предполага се, че стрелецът е стрелял с пушка, вид помпа "Уинчестър ". До постройката на колежа с работещ мотор е останала да стои колата му в сребрист цвят.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР