Както вече ви съобщихме, името на известен кмет от обкръжението

...
Както вече ви съобщихме, името на известен кмет от обкръжението
Коментари Харесай

Появи се ВИДЕО 18+ от скандалната сексафера с кмет от обкръжението на Виктор Орбан

Както към този момент ви съобщихме, името на прочут кмет от обкръжението на Виктор Орбан бе забъркано в секс спекулация и корупционен скандал . Един от най-успешните кметове от “Фидес” - Жолт Боркай, тогавашният олимпийски първенец по гимнастика и кмет на северозападния град Дьор, бе запечатан на видео да взе участие в празненство, наподобяващо по-скоро на оргия - на яхта на хърватското адриатическо крайбрежие.

На фрагментите унгарският кмет се занимава със секс със проститутки, оповестява "Дейли Мейл ". 54-годишният Жолт Боркай, женен татко на две деца, се забърка в секс скандал единствено дни преди изборите в Унгария, откакто фрагменти от празненството, на което се твърди, че е употребен и кокаин, се появиха в порно уеб страници.



Кметът на унгарския град Гьор и част от обкръжението на премиера на страната Виктор Орбан отхвърли да подаде оставка. Член на партията на Орбан назова стартирането на секс клиповете "най-ниската точка на унгарския политически живот ".



Появило се е и още едно секс видео с присъединяване на политик от опозицията - Тамас Витингхоф, кмет на град покрай Будапеща.

И двамата мъже са се извинили на фамилиите си, само че не са изоставили кандидатурите си.

Твърди се, че Боркай е бил придружаван от приятеля си Золтан Ракосфалви и огромен брой проститутки при пътуването с яхта към Адриатическо море край брега на Дубровник, осведоми английското издание.


Жолт Боркай

Също по този начин се показва, че двата видеоклипа, които са се появили в най-големия в света уебсайт за възрастни - Pornhub, са били отстранени. След това, обаче, са станали част и от други нецензурен уеб сайтове.



Междувременно, стана ясно, че Партията на унгарския министър председател Виктор Орбан "Фидес " губи на локалните избори в Будапеща. Победата в Будапеща е за претендента на лявоцентристката съпротива Гергей Карачони, който печели 50 % от гласовете. Досегашният кмет, управлявал Будапеща от 2010 година, и претендент на партията на Орбан Ищван Тарлош е на второ място с 44,93 % от гласовете.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР