Както вече ви информирахме, бившият командир на 61-ва Стрямска механизирана

...
Както вече ви информирахме, бившият командир на 61-ва Стрямска механизирана
Коментари Харесай

Пълен запис: Ето защо генерал Шивиков е невинен!

Както към този момент ви информирахме, някогашният пълководец на 61-ва Стрямска механизирана бригада е почтен по обвиняване за корист със служебното си състояние. Сега Plovdiv24.bg ви дава опция да научите и претекстовете на съда в прикаченото видео.

През декември 2015 година Шивиков бе предаден на съд с обвиняване, че като пълководец на Карловската бригада, в интервала от неустановена дата преди 29 април 2014 година до 5 август с.г. е ощетил Българската войска. Генералът е предоставял на подбалкански селища военни палатки и посуда за общонародни празненства, без да желае наем. 

Това е втора оправдателна присъда за офицера от запаса. През март т.г. софийският боен съд го разгласи за почтен по обвиняване, че като началник на българската задача в Афганистан е злоупотребил с предоставени от съюзническите войски одеяла и топки. Злоупотребата съгласно обвиняването се състои в това, че вместо да остави американските одеяла и топки на локалните поданици, Шивиков е разпоредил да се върнат в България.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР