Както вече Plovdiv24.bg писа Районна прокуратура – Пловдив  внесе искане

...
Както вече Plovdiv24.bg писа Районна прокуратура – Пловдив  внесе искане
Коментари Харесай

Пловдивският съд не прости на овцевъдите, обвинени в трафик на мигранти

Както към този момент Plovdiv24.bg писа Районна прокуратура – Пловдив  внесе искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ във връзка с - М.Х.А, Й.А.Ч., М.Д.Д., П.Д.Ч. и Х.А.О., привлечени в качеството им на обвинени на 21.09.2022г. по Директива за птиците № 114/2022г. по разказа на Отдел " Криминална полиция “ при ОДМВР – Пловдив, прокурорска кореспонденция № 10200/2022 година по разказа на Районна прокуратура гр. Пловдив, за осъществено от същите закононарушение по чл.281, ал.2, вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

Делото е прегледано неотложно в същия ден, като на обвинените М.Х.А, Й.А.Ч., М.Д.Д., П.Д.Ч. и Х.А.О е взета най – тежката мярка за неотклонение " задържане под стража “.

В претекстовете си съдът сочи, че е налице обосновано съмнение, че арестуваните лица са причинители на посоченото закононарушение, както и че е налице доста висока социална заплаха на действието и на самите причинители поотделно, на всеки един от тях, от което следва изводът, че е съществува действителна заплаха същите да извършат друго закононарушение.

Поради тези претекстове съдът е решил, че най-адекватна мярка за неотклонение е вземането на най-тежката такава, а точно " Задържане под стража “.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР