Както вече няколко пъти сме ви споменавали, през тази година

...
Както вече няколко пъти сме ви споменавали, през тази година
Коментари Харесай

Специален пакет за Mercedes AMG GT 63 S E струва колкото Dacia Duster

Както към този момент няколко пъти сме ви споменавали, през тази година Mercedes-AMG чества своята 55-та годишнина и отбелязва това с разнообразни нови пакети за актуалните модели от гамата си. Пореден подобен пакет бе показан за най-мощния модел в гамата на Mercedes – GT63 S E Performance. Клиентите на марката в Европа ще могат да се възползват от пакета F1 Edition на цена от 23 800 евро или тъкмо колкото цената на чисто нова Dacia Duster Extreme с всички екстри налични от българския конфигуратор.

Все отново, връщайки се на Mercedes, новият F1 Edition пакет прибавя извънреден сив цвят, преливащ в черно в долната част на купето със особено обозначение AMG. Червени акценти по броните, дифузьорът и праговете също са отличителни за специфичния пакет, дружно с 21-цолови джанти в черен цвят.

`Специален

В пакета са включени още AMG Aerodynamics Package с черен спойлер над багажника, както и по-голям дифузьор на задната ризница и по-голям челен сплитер. AMG Night пакетът също участва с черни гланцови акценти като стъклата, емблемите и накрайниците на ауспуха. Черна е още и предната решетка, а капачката на резервоара е хромирана с надпис AMG.

В интериора можем да открием черни кожени седалки с противоположен червен тегел и червени колани, допълнени от карбонови и червени акценти с алена подсветка. Няколко спомагателни табелки и специфични стелки приключват измененията в интериора. Клиентите ще получат още було за колата с логото на F1.
`Специален

Припомняме, че GT63 S E Performance се задвижва от 4.0-литров бензинов осмак, който благодарение на електромотор и 6.1кВч батерия може да достави 843 конски сили и повече от 1400 нютон метра при потребност. Благодарение на тези данни, четиривратото купе форсира от 0 до 100км/ч в границите на 2.9 секунди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР