Както тази седмица стана ясно, новият водещ на вечерното шоу

...
Както тази седмица стана ясно, новият водещ на вечерното шоу
Коментари Харесай

Кой е човекът, който сменя Слави Трифонов?

Както тази седмица стана ясно, новият водещ на вечерното шоу на bTV е Николаос-Теодорос Цитиридис. За водещата национална медия “Шоуто на Николаос Цитиридис " е може би най-важният и огромен план за 2020 година. То би трябвало да запълни онази ниша, която беше емблема за малкия екран близо 20 години, а Нико ще би трябвало да се бори със сянката на Слави Трифонов. Сравненията са неизбежни.

Шоуто потегля в ефир в понеделник, 27 януари, в познатия пояс от 22,30 до 23,30 часа. За никой не е загадка какви са кардиналните съставки на вечерното шоу – има всевъзможни вариации по света, само че рецептата е ясна – изявленията, скечове, закачки с публиката и бенда.

По-вълнуваща е смелостта, с която bTV са подходили. И почтено казано Цитиридис е добър избор. Може би най-хубавият. Не е прочут на необятната аудитория, само че е доста умел. Не е водил “Национална лотария ", не се е лигавил в риалити формати, нито е играл скечове в сянката на други комици. Не е и чужд в избрани среди – една от водещите фигури в стендъп жанра, който набира скорост в България. Никой до момента не е споделил неприятна дума за него и не го е видял навъсен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР